Løs problemer med importering av Salesforce-konverteringer via standardintegreringen med Salesforce

Nå er «Tilknyttede kontoer»-siden, som tidligere var under «Administrator» Admin Icon, plassert under «Verktøy» Tools Icon i «Data Manager». Google Ads Data Manager er et dataimporterings- og administrasjonsverktøy som har et intuitivt oppsett der du kan hente inn kundedata fra andre steder enn Google og aktivere dem i Google Ads. Finn ut mer om Data Manager.
Merk: Hvis du opplever avbrudd i planlagte opplastinger, for eksempel når du laster opp konverteringer, men konverteringene ikke gjenspeiles i rapporteringen over en lengre periode, kan dette skyldes midlertidige problemer i Salesforce-forekomsten din. Hvis dette er et gjentakende problem, kan du sjekke om det finnes hendelser, for eksempel tjenesteavbrudd eller funksjonssvikt, som har innvirkning på Salesforce-forekomsten din, på Trust.salesforce.com. Finn ut hvordan du identifiserer Salesforce-forekomster i brukerstøtten for Salesforce.

Denne artikkelen beskriver feilmeldingene som kan vises når du knytter sammen Google Ads- og Salesforce-kontoer, konfigurerer konverteringshandlinger eller importerer konverteringer. Les gjennom de neste delene for å se aktuelle feilmeldinger og hvordan du løser de bakenforliggende årsakene.

Feil ved tilknytning av Salesforce-kontoer

• Kan ikke logge på Salesforce. Sjekk at brukernavnet og passordet er riktig, og prøv igjen.
    • Sjekk at brukernavnet og passordet er riktig, og prøv igjen.
  • Kan ikke tilknytte Salesforce. Sjekk at du har slått på API-et i Salesforce, og prøv igjen.
    • Sjekk at du har slått på API-et i Salesforce, og prøv igjen. Påse også at Salesforce-legitimasjonen du har, innfrir kravene til minimumstillatelser i Salesforce-kontoen.
  • Kan ikke tilknytte <organisasjon>. Sørg for at du har tilgang til denne organisasjonen i Salesforce, og prøv igjen.
    • Hvis du ikke kan etablere tilknytning til organisasjonen, må du påse at du har tilgang til den i Salesforce, og deretter prøve igjen.

Feil knyttet til hendelsesbetingelser

Feil knyttet til hendelsesbetingelser kan oppstå når du konfigurerer slike betingelser, eller ved dataimportering. Du finner importeringsfeilene i Kjører-tabellen i detaljvisningen for dataintegreringen.

• Får ikke tilgang til objektet som er valgt. Sørg for at du har tillatelse til å åpne Salesforce-objektet <mulighet / potensielt salg>, og prøv igjen.
    • Sørg for at du har tillatelse til å åpne Salesforce-objektet <mulighet / potensielt salg>, og prøv igjen.
  • Får ikke tilgang til objektet som er valgt. Sørg for at loggsporing er slått på for <mulighet / potensielt salg>-objektet i Salesforce, og prøv igjen.
    • Sørg for at loggsporing er slått på for <mulighet / potensielt salg>-objektet i Salesforce, og prøv igjen.
  • Kan ikke bruke «<verdi>» i <feltnavn>-feltet. Sørg for at denne verdien er tillatt i Salesforce-listen for dette feltet, og prøv på nytt.
    • Påse at <feltnavn>-feltet i Salesforce-listen har <verdi> oppført som et gyldig alternativ, eller oppdater hendelsesbetingelsen med en gyldig verdi fra listen, og prøv deretter på nytt.
  • Kan ikke bruke <feltnavn>-feltet for Salesforce-objektet <mulighet / potensielt salg>. Kontroller Salesforce-konfigurasjonen, og prøv på nytt.
    • Kontroller Salesforce-konfigurasjonen for å påse at listefeltet <feltnavn> faktisk finnes i Salesforce-objektet <mulighet / potensielt salg>, og prøv igjen.

Feil ved konfigurering av transformasjoner under felttilordning

Det kan oppstå flere ulike feil. Bruk informasjonen i feilmeldingen for å korrigere den ugyldige konfigureringen av transformasjonen. Her er noen eksempler:

• Typen støttes ikke rent generelt eller i forbindelse med transformasjoner.
  • Tidssonen eller mønsteret mangler, så strengen kan ikke parses til en dato eller et klokkeslett.
  • Skilletegnet må være ett tegn, og det må finnes minst én forekomst.
  • Type casting støttes ikke.

Finn ut mer om transformasjonshandlinger.

Feil ved lagring av dataintegrasjoner

• Du kan ikke etablere dataintegreringen. Du kan ha maksimalt <n> dataintegrasjoner. Fjern en eksisterende integrering, og prøv igjen.
    • Du kan ha maksimalt <n> dataintegrasjoner. Fjern en eksisterende integrering, og prøv igjen.

I Kjører-tabellen kan det også vises andre feil knyttet til importering av konverteringer utenfor nettet. Finn ut hvordan du løser vanlige opplastingsfeil.

Link til relatert innhold