Problemen met de import van Salesforce-conversies oplossen met de standaardintegratie van Salesforce

De pagina Gekoppelde accounts onder Beheerder Admin Icon is verplaatst naar Gegevensbeheer onder Tools Tools Icon. Google Ads-gegevensbeheer is een tool voor gegevensimport en -beheer met een point-and-click-functionaliteit waarmee u klantgegevens van buiten Google ophaalt en activeert in Google Ads. Meer informatie over Gegevensbeheer
Opmerking: Als u onderbrekingen in geplande uploads ondervindt, zoals wanneer u conversies uploadt, maar de conversies langere tijd niet worden getoond in de rapportage, kan dat komen door problemen in uw Salesforce-instantie. Als u merkt dat dit probleem zich voordoet, kunt u op Trust.salesforce.com controleren of er incidenten zijn met uw Salesforce-instantie, zoals uitval of functies die de status verminderd hebben. Ga naar het Helpcentrum van Salesforce voor meer informatie over hoe u uw Salesforce-instantie herkent.

Dit artikel beschrijft de fouten die u kunt tegenkomen als u uw Google Ads- en Salesforce-accounts koppelt, conversieacties instelt of conversies importeert. Lees hieronder welke foutmeldingen u kunt krijgen en hoe u deze oplost.

Fouten bij de koppeling van uw Salesforce-account

• U kunt niet inloggen bij Salesforce. Zorg dat de gebruikersnaam en het wachtwoord kloppen en probeer het opnieuw.
    • Zorg dat de gebruikersnaam en het wachtwoord kloppen en probeer het opnieuw.
  • Kan niet koppelen met Salesforce. Zorg dat u de API heeft aangezet in Salesforce en probeer het opnieuw.
    • Zorg dat u de API heeft aangezet in Salesforce en probeer het opnieuw. Zorg ook dat uw Salesforce-inloggegevens voldoen aan de minimale rechten in uw Salesforce-account.
  • Kan niet koppelen aan <organisatie>. Zorg dat u toegang heeft tot deze organisatie in Salesforce en probeer het opnieuw.
    • Als u geen koppeling met de organisatie kunt maken, zorgt u dat u toegang heeft tot deze organisatie in Salesforce en probeert u het opnieuw.

Fouten met betrekking tot gebeurtenisvoorwaarden

Fouten met betrekking tot gebeurtenisvoorwaarden treden op als u gebeurtenisvoorwaarden instelt of gegevens importeert. De importfouten staan in de tabel Runs in de detailweergave van de gegevensintegratie.

• Kan geen toegang krijgen tot het geselecteerde object. Zorg dat u toegangsrechten voor het Salesforce-object <lead/opportunity> heeft en probeer het opnieuw.
    • Zorg dat u toegangsrechten voor het Salesforce-object <lead/opportunity> heeft en probeer het opnieuw.
  • Kan geen toegang krijgen tot het geselecteerde object. Zorg dat geschiedenis bijhouden in Salesforce aanstaat voor het object <lead/opportunity> en probeer het opnieuw.
    • Zorg dat geschiedenis bijhouden in Salesforce aanstaat voor het object <lead/opportunity> en probeer het opnieuw.
  • Kan de waarde <value> niet gebruiken voor het veld <field>. Zorg dat de Salesforce-kiezer voor dit veld deze waarde toestaat en probeer het opnieuw.
    • Controleer het Salesforce-lijstveld <field> en zorg dat <value> een geldige optie in de lijst is, of update de gebeurtenisvoorwaarde om een geldige waarde uit de lijst te gebruiken en probeer het opnieuw
  • Kan het veld <field> niet gebruiken voor Salesforce-object <lead/opportunity>. Controleer uw Salesforce-instellingen en probeer het opnieuw.
    • Controleer uw Salesforce-configuratie om er zeker van te zijn dat het lijstveld <field> in het Salesforce-object <lead/opportunity> staat en probeer het opnieuw.

Fouten bij de configuratie van transformaties tijdens veldtoewijzing

Er kunnen verschillende fouten optreden. Corrigeer de ongeldige transformatieconfiguratie aan de hand van het bericht. Hier volgen enkele voorbeelden:

• Het type wordt in het algemeen of voor een transformatie niet ondersteund.
  • De tijdzone of het patroon ontbreekt om een tekenreeks op datum of tijd te parseren.
  • Het scheidingsteken moet uit één teken bestaan en moet minimaal één instantie hebben.
  • Het conversietype wordt niet ondersteund.

Ontdek meer informatie over transformatieacties.

Fouten als u een gegevensintegratie opslaat

• U kunt geen gegevensintegratie maken. U kunt maximaal <n> gegevensintegraties hebben. Verwijder een bestaande integratie en probeer het opnieuw.
    • U kunt maximaal <n> gegevensintegraties hebben. Verwijder een bestaande integratie en probeer het opnieuw.

Misschien staan in de tabel Runs andere fouten als u offline conversies importeert. Ontdek meer informatie over hoe u veelvoorkomende uploadfouten oplost.

Gerelateerde link