Løs problemer med import af Salesforce-konverteringer ved brug af standardintegrationen med Salesforce

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Admin Icon er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Tools Icon. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en brugerflade med "peg og klik", der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.
Bemærk! Hvis du oplever afbrydelser i planlagte uploads, f.eks. upload af konverteringer, men ikke kan se konverteringerne i rapporteringen i længere tid, kan det skyldes midlertidige problemer med din Salesforce-forekomst. Hvis du oplever dette problem gentagne gange, kan du tjekke, om der er nogen hændelser, som f.eks. tjenesteudfald eller funktionsforringelse, der påvirker din Salesforce-forekomst, på Trust.salesforce.com. Få flere oplysninger om, hvordan du identificerer din Salesforce-forekomst, ved at gå til Hjælp til Salesforce.

I denne artikel kan du læse om de fejl, der kan opstå, når du skal knytte din Google Ads-konto til din Salesforce-konto, konfigurere konverteringshandlinger eller importere konverteringer. Læs nedenstående afsnit for at få oplysninger om, hvilke fejl der kan opstå, og hvordan du retter dem.

Fejl i forbindelse med tilknytning af din Salesforce-konto

• Jeg kan ikke logge ind på Salesforce. Tjek, at brugernavn og adgangskode er angivet korrekt, og prøv igen.
    • Tjek, at brugernavn og adgangskode er angivet korrekt, og prøv igen.
  • Salesforce kan ikke tilknyttes. Tjek, at du har aktiveret API'en i Salesforce, og prøv igen.
    • Tjek, at du har aktiveret API'en i Salesforce, og prøv igen. Du skal også sikre dig, at du med dine Salesforce-loginoplysninger lever op til kravene til minimumstilladelser på din Salesforce-konto.
  • <organization> kan ikke tilknyttes. Sørg for, at du har adgang til den aktuelle organisation i Salesforce, og prøv igen.
    • Hvis organisationen ikke kan tilknyttes, skal du sikre dig, at du har adgang til den i Salesforce, og prøve igen.

Fejl med relation til hændelsesbetingelser

Fejl med relation til hændelsesbetingelser opstår enten i forbindelse med konfiguration af hændelsesbetingelser eller under dataimport. Importfejlene kan ses i tabellen "Kørsler" i visningen med nærmere oplysninger om dataintegrationen.

• Der er ikke adgang til det valgte objekt. Tjek, at du har adgangstilladelse til Salesforce-objektet <lead/opportunity>, og prøv igen.
    • Tjek, at du har adgangstilladelse til Salesforce-objektet <lead/opportunity>, og prøv igen.
  • Der er ikke adgang til det valgte objekt. Sørg for, at historiksporing for objektet <lead/opportunity> er aktiveret i Salesforce, og prøv igen.
    • Sørg for, at historiksporing for objektet <lead/opportunity> er aktiveret i Salesforce, og prøv igen.
  • "<value>" kan ikke bruges til feltet <field>. Sørg for, at den aktuelle værdi for dette felt er tilladt i henhold til Salesforce-udvælgelseslisten, og prøv igen.
    • Tjek, at værdien <value> er en gyldig mulighed på Salesforce-udvælgelseslisten for feltet <field>, eller opdater hændelsesbetingelsen, så der bruges en gyldig værdi fra listen, og prøv derefter igen.
  • Feltet <field> kan ikke bruges til Salesforce-objektet <lead/opportunity>. Tjek Salesforce-konfigurationen, og prøv igen.
    • Tjek Salesforce-konfigurationen for at sikre dig, at udvælgelseslistefeltet <field> findes i Salesforce -objektet <lead/opportunity>, og prøv igen.

Fejl ved konfiguration af transformationer i forbindelse med felttilknytning

Der kan opstå flere forskellige fejl. Brug oplysningerne i fejlmeddelelsen som hjælp til at løse problemet med den ugyldige transformationskonfiguration. Her er nogle eksempler:

• Typen understøttes ikke – enten generelt eller i forbindelse med en specifik transformation.
  • Der mangler tidszone eller mønster for parsing af en streng til dato eller klokkeslæt.
  • Værdien for "delimiter" (skilletegn) skal være et enkelt tegn, og værdien for "occurrence" (forekomst) skal være mindst 1.
  • Konverteringstypen understøttes ikke.

Få flere oplysninger om transformationshandlinger.

Fejl i forbindelse med lagring af en dataintegration

• Du kan ikke oprette dataintegrationen. Du kan maksimalt have <n> dataintegrationer. Fjern en allerede oprettet integration, og prøv igen.
    • Du kan maksimalt have <n> dataintegrationer. Fjern en allerede oprettet integration, og prøv igen.

Der vises muligvis andre fejl med relation til import af offlinekonverteringer i tabellen "Kørsler". Få flere oplysninger om, hvordan du retter almindelige fejl i forbindelse med upload.

Relateret link