Om transformationshandlinger

Siden "Tilknyttede konti" under Administrator Admin Icon er blevet flyttet til "Data Manager" under Værktøjer Tools Icon. Google Ads Data Manager er et værktøj til import og administration af data via en brugerflade med "peg og klik", der giver dig mulighed for at hente kundedata fra andre steder end Google og aktivere dem i Google Ads. Få flere oplysninger om Data Manager.

Salesforce-integrationen med Google Ads giver mulighed for at bruge transformationshandlinger som hjælp til felttilknytning i forbindelse med konfiguration af konverteringer. I denne artikel kan du læse om de tilgængelige transformationer til Salesforce-integrationen og om, hvordan de fungerer.

Sådan fungerer det

Nogle transformationer anbefales automatisk. Eksempelvis kan du muligvis se anbefalede transformationer til beregning af hash-værdi i de automatisk tilknyttede felter hashed_email og hashed_phone_number. Du kan redigere den automatisk anbefalede transformation eller tilføje flere efter behov. Du kan angive en række transformationshandlinger for et indtastningsfelt, hvorefter de anvendes fra toppen.

Før du begynder

For at anvende transformationer ifm. felttilknytning skal du klikke på prikmenuen 3 dot menu icon og vælge Transformér under "Handlinger" for at få vist en liste over tilgængelige transformationer, du kan anvende på indtastningsfeltværdien, før den importeres på din Google Ads-konto.

Tilgængelige transformationshandlinger

Beregn hash-værdi

Transformationer anvendes på en indtastningskolonne for at konvertere værdien i kolonnen til et bestemt resultat. SHA256-algoritmen understøttes ved beregning af en hash-værdi for en kolonne. Resultatet er hexadecimalkodet.

Salesforce-integrationen bruges også til normalisering af hashkrypterede værdier i felter for mailadresse og telefonnummer.

• Mailadresse: Få oplysninger om, hvordan du normaliserer og hashkrypterer en mailadresse.
  • Telefonnummer: Udtræk tal, og tilføj "+" som præfiks.

Gang

Sørg for at gange værdien i kolonnen med et konstant tal med flydende komma. Indtastningskolonnen skal indeholde en numerisk værdi.

Transformér brug af store og små bogstaver

Rediger værdien i kolonnen, så der kun bruges store bogstaver eller kun bruges små bogstaver, eller så de vigtigste ord er med stort begyndelsesbogstav. Indtastningskolonnen kan være af en hvilken som helst type. Med denne transformationshandling konverteres værdien først til en streng.

Flet felter

Du kan kombinere to kolonner ved hjælp af en separator. Indtastningsfeltet er kildefeltet fra den række, hvor du klikker på knappen "Transformér". Med denne transformation føjes værdien fra feltet "Kolonne, der skal flettes" til kildefeltet efter en angivet separatorstreng.

Parametre:

• Separator
  • En andet kolonnes navn

Resultatet er {input_column}{separator}{another_column}.

Opdel

Opdel en strengkolonne ved hjælp af et skilletegn, og udtræk én del.

Parametre:

• Værdien for "delimiter" (skilletegn) skal være et enkelt tegn.
  • Værdien for "occurrence" (forekomst) angiver den n'te forekomst af det skilletegn, der bruges til opdeling af strengen (der skal startes med 1).
  • Værdien for "before" (før) angiver, om det er delen før eller efter skilletegnet, der skal udtrækkes.

Eksempel:

Hvis indtastningskolonnen indeholder "FirstName MiddleName LastName" (fornavn, mellemnavn og efternavn).

• delimiter=' ', occurrence=1, before=true
    • result="FirstName"
  • delimiter=' ', occurrence=1, before=false
    • result="MiddleName LastName"
  • delimiter=' ', occurrence=2, before=true
    • result="FirstName MiddleName"
  • delimiter=' ', occurrence=2, before=false
    • result="LastName"

Konverteringstype

Hvilken type skal der konverteres til? Kildefelttype Bemærkning
STRENG ALLE Alle typer kan konverteres til en streng.
Reelt tal Streng

Reelle tal er af datatypen "double".

Hvis strengværdier ikke kan parses som datatypen "double" på importtidspunktet, vises der en fejl i tabellen "Kørsler".

Reelt tal Heltal

Heltal

Streng Hvis en streng ikke kan parses som et heltal, fejlmarkeres rækken ("rækker med fejl").
Heltal Reelt tal/procentdel