Brug af feeds i kampagner af typen "Maksimal effektivitet"

Feeds er lister over produkter eller tjenester, som du vil annoncere for. Du behøver ikke bruge feeds, når du opretter kampagner. Du bør dog overveje at bruge feeds med kampagner af typen "Maksimal effektivitet" for at få adgang til dedikerede annonceformater, der er optimeret til de produkter eller tjenester, du sælger. Feeds kan bruges fra en tilknyttet konto som f.eks. Merchant Center eller Hotel Center eller fra dine datafeeds i virksomhedsdata.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du bruger feeds i dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" til at forbedre din Google Ads-oplevelse.

På denne side kan du læse om følgende:

Fordele

• Bedre målretning: Feeds giver dig mulighed for at vise dine annoncer til en mere relevant målgruppe baseret på de lokationer, du tilføjer.
  • Brug en række forskellige annonceformater: Kampagner af typen "Maksimal effektivitet" kan bruge oplysningerne i dit feed til at generere forskellige annonceformater, f.eks. Shopping-annoncer, køretøjsannoncer og hotelannoncer.

Sådan fungerer feedtyper

Du kan bruge forskellige typer feeds i dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet" baseret på marketingmål, tilknyttede konti og konverteringsmål. Nedenfor kan du få flere oplysninger om de forskellige feedtyper og om, hvordan du bruger dem sammen med dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet".

Tip! Du ser muligheden for at bruge et feed i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", hvis du har knyttet et feed til din konto. Google viser kun de feeds, der er tilgængelige, og som matcher marketingmålet for din kampagne. Når din kampagne er oprettet, er det ikke muligt at tilføje, ændre eller fjerne et feed.

Merchant Center-produktfeeds

Du kan bruge en Merchant Center-konto, når du opretter en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", til at vise Shopping-annoncer i din kampagne.

Hvis du vil bruge et produktfeed i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet", skal du have:

• En tilknyttet Merchant Center-konto
  • Dit kampagnemål er angivet til "Salg", "Kundeemner", "Websitetrafik", "Lokale butiksbesøg og promoveringer" eller "Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål"

Brug et produktfeed i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

1. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre på din Google Ads-konto.
  2. Klik på plusknappen og derefter på Ny kampagne.
  3. Vælg dit kampagnemål. "Maksimal effektivitet" vises som en mulig kampagnetype, hvis dit annonceringsmål er "Salg", "Kundeemner", "Websitetrafik" eller "Lokale butiksbesøg og promoveringer", eller hvis du opretter en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
  4. Verificer din kampagnes konverteringsmål. Målene for din konto er som standard udfyldt på forhånd, men du kan fjerne disse mål eller tilføje nye.
  5. Vælg Maksimal effektivitet som kampagnetype.
  6. Markér afkrydsningsfeltet "Annoncér for produkter fra en Merchant Center-konto" under "Føj produkter til denne kampagne".
  7. Vælg den Merchant Center-konto, du vil bruge til kampagnen.
  8. (Valgfrit) Vælg det specifikke feed, du vil bruge fra Merchant Center-kontoen, efter feedetiket eller salgsland.
  9. Angiv et kampagnenavn.
  10. Klik på Fortsæt.

Bemærk! Sekundære feeds, f.eks. feeds for lokal lagerstatus og samlingsfeeds, tilføjes automatisk, når du tilføjer et Merchant Center-produktfeed.

Feeds med køretøjer i Merchant Center

Du kan bruge en Merchant Center-konto med feeds for køretøjer, når du opretter din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", så du kan vise køretøjannoncer i din kampagne. Du skal tilknytte din Merchant Center-konto for at kunne oprette køretøjsannoncer med dine kampagner af typen "Maksimal effektivitet". For at kunne bruge et køretøjsfeed i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" skal du have:

Brug et køretøjsfeed i din kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

1. Klik på Kampagner på sidemenuen til venstre på din Google Ads-konto.
  2. Klik på plusknappen og derefter på Ny kampagne.
  3. Vælg "Salg" som kampagnemål.
  4. Verificer din kampagnes konverteringsmål. Målene for din konto er som standard udfyldt på forhånd, men du kan fjerne disse mål eller tilføje nye.
  5. Vælg Maksimal effektivitet som kampagnetype.
  6. Markér afkrydsningsfeltet "Annoncér for køretøjer fra en Merchant Center-konto" under "Føj køretøjer til denne kampagne".
  7. Vælg den Merchant Center-konto, du vil bruge til kampagnen.
  8. (Valgfrit) Vælg det specifikke feed, du vil bruge fra Merchant Center-kontoen, efter feedetiket eller salgsland.
  9. Angiv et kampagnenavn.
  10. Klik på Fortsæt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke vil bruge et feed?

Feeds er ikke et krav, når du opsætter eller redigerer en kampagne. Hvis du fravælger brug af et feed, genererer din kampagne annoncer ved brug af aktiver, som du har uploadet.

Hvad sker der, hvis jeg ikke har mulighed for at bruge en bestemt feedtype?

Hvis du ikke kan bruge den feedtype, du søger efter, til din kampagne af typen "Maksimal effektivitet", skal du verificere, at du opfylder følgende kriterier (beskrevet mere detaljeret for hver feedtype ovenfor):

• Korrekte kampagnemål og konverteringsmål: Verificer, at dine kampagnemål og konverteringsmål matcher kravene for hver feedtype. Feeds med køretøjer er f.eks. kun tilgængelige for kampagner med kampagnemålet "Salg". Hvis du ikke kan finde et feed med køretøjer, skal du verificere, at du angav det korrekte mål, da du oprettede din kampagne.
  • Korrekt kontotilknytning: Nogle feedtyper forudsætter kontotilknytning til sekundære konti, f.eks. Merchant Center eller Hotel Center. Verificer, at den påkrævede konto er knyttet til din Google Ads-konto.
  • Feeds, der uploades i virksomhedsdata: Nogle feedtyper skal tilføjes i virksomhedsdata, før de kan bruges i en kampagne af typen "Maksimal effektivitet".
  • Tilladelsesliste: I nogle tilfælde skal du muligvis være på tilladelseslisten for at få adgang til visse feeds og formater. Kontakt din kontomanager for at sikre, at du kan få adgang til det, du skal bruge.

Relaterede links