Utilitzar segments similars per augmentar el públic

Els segments similars són grups de persones que comparteixen característiques amb altres persones d'una llista d'origen existent. Proporcionar la llista d'origen mitjançant dades pròpies, com ara una llista de segmentació per llista de clients o una llista dels usuaris que han interaccionat amb el vostre lloc web, aplicació o canal de YouTube. Utilitzarem aquesta informació per trobar altres clients potencials amb característiques similars.

Aquest article us ajudarà a entendre com funcionen els segments similars i com podeu utilitzar-los per connectar amb clients potencials nous i augmentar el vostre públic.

Nota: els segments similars només estan disponibles per a les campanyes de generació de demanda.

Avantatges

• Mostreu els anuncis a persones amb atributs similars als dels vostres clients existents: els segments similars us permeten interaccionar amb clients potencials nous que podrien ser importants per fer créixer la vostra empresa.
  • Més control: podeu triar entre tres opcions (restringit, equilibrat o ample) per aconseguir l'equilibri òptim entre l'abast i la similitud.
  • El mètode més refinat: podeu crear segments similars en funció de les interaccions concretes que els usuaris hagin fet amb la vostra empresa, com ara mirar un vídeo o visitar una pàgina concreta del vostre lloc web.
  • Informació actualitzada: el segment similar s'actualitzarà contínuament en funció de l'activitat actualitzada perquè tingueu la llista més actualitzada de clients objectiu a la campanya existent i a la futura.

Com funcionen els segments similars

Els segments similars es creen a partir de dades de client pròpies, com ara:

Tot seguit, podeu utilitzar aquestes dades per arribar a clients nous. Per exemple, podeu penjar llistes de clients que hagin comprat productes específics o que hagin utilitzat serveis específics i, tot seguit, crear un segment similar per arribar a clients potencials nous que s'assemblin més als clients existents.

Rebreu una alerta a Google Ads si les dades no compleixen els requisits (consulteu la secció "Requisits" més avall) per actualitzar el segment.

Cas A

Si sou un anunciant que vol trobar més persones a les quals els agradi jugar a jocs d'estratègia, haureu de penjar una llista d'origen de la vostra base de clients existent. Els segments similars us ajudaran a trobar altres jugadors de jocs d'estratègia que coincideixin amb els atributs del vostre públic d'origen.

Abast

Els segments similars ofereixen les opcions d'abast següents:

• Restringit: el nostre objectiu és emplenar segments similars amb un 2,5% dels usuaris a la ubicació de segmentació del vostre anunci. D'aquesta manera, aconseguireu usuaris més similars a la vostra llista d'origen.
  • Equilibrat (opció predeterminada): volem emplenar segments similars amb un 5% d'usuaris a la ubicació objectiu de l'anunci. Aquesta opció crea un equilibri entre l'abast i la similitud.
  • Ample: tenim com a objectiu emplenar segments similars amb un 10% dels usuaris a la ubicació objectiu de l'anunci. Tot i que aquesta opció té com a resultat l'abast més ampli, és possible que també inclogui usuaris menys semblants als que hi ha en segments similars de l'abast equilibrat o restringit.

Cas B

Podreu decidir com hauria de ser la segmentació del vostre segment similar. Segons els tipus de conversions que més us interessin, també podeu penjar una llista d'origen que només contingui dades dels jugadors d'estratègia més valuosos per a la vostra empresa. Per a la vostra empresa, poden ser jugadors que compren activament més funcions, o jugadors amb una base de reproduccions gran.

Requisits

El segment similar s'actualitzarà automàticament cada 1-2 dies, en funció de les dades de client disponibles. Si no es compleix el requisit que s'indica a continuació, no podreu utilitzar el segment similar.

• La suma de totes les llistes d'origen que heu enviat ha de ser de més de 1.000 persones coincidents actives.

Els segments similars poden tardar fins a 6 dies a reflectir el requisit de llista d'origen fallida i deixar de segmentar per clients potencials. Podeu comprovar l'estat del segment similar si s'està emplenant, completat, inactiu o fallit.

Com es poden crear segments similars

Els segments similars s'han de crear a partir de 10 llistes de públics existents. Seguiu aquests passos per crear un segment similar en una campanya nova.

Nota: només podeu crear segments semblants a la secció de públic de la pàgina de configuració del grup d'anuncis. Assegureu-vos que el segment similar s'ajusti a les necessitats de la vostra campanya i que la configuració i els noms compleixin les vostres preferències específiques.

Crear un segment similar en una campanya nova

Seguiu aquests passos per crear un segment similar a la vostra campanya:

1. Creeu una campanya de generació de demanda seguint els passos habituals.
  2. Afegiu un públic al nivell de grup d'anuncis.
  3. Al quadre de diàleg Públic, feu clic a Públic nou.
  4. Feu clic al quadre de cerca "Afegeix o crea un segment similar" i al quadre de diàleg "Segment similar".
  5. Feu clic a Segment nou.
  6. Afegiu un nom de segment similar al quadre de diàleg "Nom del segment".
  7. Trieu o pengeu com a mínim una llista d'origen al quadre de diàleg "Llista d'origen". Podeu afegir fins a 10 llistes d'origen.
  8. Al quadre de diàleg "Ubicacions", introduïu i seleccioneu els països o les regions als quals voleu orientar el segment similar.
  9. Al quadre de diàleg "Segment similar", trieu "Restringit", "Equilibrat" o "Ample" amb el control lliscant.
  10. Feu clic a Desa.
Nota: com que els segments similars es creen fent coincidir les vostres dades pròpies, incloses les dades de clients i d'aplicacions i de llocs web de tot Google, es tardarà una mica a recollir prou dades per entendre qui s'ha d'incloure als vostres segments similars. Després de crear una campanya nova, és possible que tardi una mica abans de poder fer servir el segment similar de manera efectiva. Com a pràctica recomanada, us suggerim que creeu la campanya i el segment similar amb una antelació de dos o tres dies per ajudar-vos a garantir que estigui a punt quan vulgueu començar a difondre anuncis.

Els segments similars s'han de crear mentre creeu una campanya de generació de demanda. Al Gestor de públics es poden veure, però no es poden suprimir ni editar.

Si voleu utilitzar un segment que inclogui un segment similar per a diversos tipus de campanyes de Google, el públic es mostrarà com a "Apte - Limitat" per a altres tipus de campanyes. Això passa perquè els segments similars no es poden fer servir fora de les campanyes de generació de demanda. La resta del segment de públic es mantindrà intacte i es pot utilitzar en altres tipus de campanyes de Google.

Afegir un segment similar a una campanya nova

Seguiu aquests passos per afegir un segment similar a la vostra campanya:

1. Creeu una campanya de generació de demanda o seleccioneu-ne una d'existent.
  2. Afegiu un públic al nivell de grup d'anuncis.
  3. Al quadre de diàleg Públic, feu clic a Públic nou.
  4. Podeu incloure o excloure segments similars que hàgiu creat anteriorment.
  5. Per utilitzar el segment com a inclusió:
    1. Feu clic al quadre de cerca "Afegeix o crea un segment similar" i al quadre de diàleg "Segment similar".
    2. Cerqueu i seleccioneu el segment existent.
    3. Feu clic a Desa.
  6. Per utilitzar el segment com a exclusió:
    1. Feu clic al quadre de cerca Exclusions.
    2. Cerqueu i seleccioneu el segment existent.
    3. Feu clic a Desa.

Comproveu l'estat dels segments similars

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona d'eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Biblioteca compartida.
  3. Feu clic a Gestor de públics.
  4. Navegueu fins a la pestanya "Segments de les vostres dades".
  5. Podeu veure l'estat del segment a la taula: emplenant, complet, llista d'origen massa petita i inactiva.

Informes

Com que els similars són un tipus de segment, els informes funcionaran de la mateixa manera que amb altres segments. Tindreu totes les funcions d'informes dels segments habituals. Així sabreu com funciona cada segment similar i, a continuació, podreu centrar-vos més en els que tenen un millor rendiment.

Podeu accedir als informes de segments similars des del menú Campanyes o des del menú Públics de Google Ads. Seguiu aquests passos per accedir als informes de segments similars des de l'opció de menú que preferiu:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Accedir als segments similars des del menú Campanyes

Seguiu aquests passos per accedir als informes de segments similars des del menú Campanyes:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Campanyes.
  3. Al menú de la part superior, feu clic a Informes .
  4. Al submenú, passeu el cursor per sobre de Bàsic.
  5. Al submenú, feu clic a Segment de públic.

Accedir als segments similars des del menú Públics

Seguiu aquests passos per accedir als informes de segments similars des del menú Públics:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Feu clic al menú desplegable Campanyes i, tot seguit, a Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. A la targeta "Segments de públic" que hi ha a la part superior de la pàgina, feu clic a la fletxa de menú desplegable Mostra la taula Fletxa de menú desplegable.

Estadístiques

Podeu entendre els segments de públic i a reconèixer els patrons i les oportunitats clau. Podeu veure les estadístiques dels segments similars al Gestor de públics del compte de Google Ads, a "Segments de les vostres dades", i seleccionar el segment similar.

Aquí podeu obtenir un desglossament dels segments per categories d'afinitat, categories de mercat, edat, sexe, àrea geogràfica i dispositius, entre d'altres. Aquestes estadístiques us ajudaran a entendre el rendiment de les vostres campanyes i a prendre decisions sobre el mateix.