Enllaçament de productes: com es poden importar les estadístiques de Google Analytics (GA4) a Google Ads

Per visualitzar estadístiques de lloc web de Google Analytics 4 (GA4) en un compte de Google Ads, primer heu de crear un enllaç entre GA4 i Google Ads. La funció d'exportació d'estadístiques de lloc web ha d'estar activada a l'enllaç creat. L'enllaçament es pot crear en una finestra emergent, al contrari que el patró estàndard definit al marc d'enllaçament de comptes. Actualment, només es poden activar les mètriques de lloc web i d'aplicació després d'enllaçar els comptes. Aquest article us explica com podeu importar les estadístiques de GA4 a Google Ads.

Abans de començar

L'exportació de dades d'estadístiques de lloc web de Google Ads es pot regular mitjançant els controls de l'enllaç d'anuncis que està disponible a Google Ads. Podeu activar el flux de dades de Google Analytics a Google Ads mitjançant un control lateral d'anuncis a l'enllaç. Un cop activat, les mètriques de GA4 estaran disponibles per incorporar-se als informes de Google Ads. Tingueu present que les estadístiques derivades d'un compte de gestor s'activen automàticament i no es poden desactivar.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per importar estadístiques de GA4 a Google Ads, heu d'enllaçar un compte de Google Analytics o tenir una propietat de GA4 que ja estigui enllaçada.

Passos per enllaçar Google Ads a Google Analytics 4 (GA4) o la propietat de Firebase

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "De Google", cerqueu "Google Analytics (GA4) i Firebase" i feu clic a Detalls.
  4. Feu clic al botó de més blau que hi ha a sobre de la taula de propietats enllaçades.
  5. Seleccioneu una propietat de Google Analytics o de Firebase al menú desplegable i, tot seguit, feu clic a Següent.
  6. Definiu les opcions de configuració per a la propietat de Google Analytics. Veureu les opcions següents per a la compartició de dades, que podeu activar o desactivar:
    • Importeu les mètriques d'aplicació i de lloc web.
    • Importeu els públics de Google Analytics
  7. Un cop hàgiu seleccionat la configuració, feu clic a Enllaça i, a continuació, a Fet.

Si voleu actualitzar la configuració de la propietat de Google Analytics o desenllaçar-la, feu clic a Gestiona, al costat de la propietat, a la taula de propietats enllaçades. Tot seguit, podeu utilitzar el commutador per ajustar la configuració. Per desenllaçar la propietat enllaçada, feu clic a Desenllaça. Es mostrarà una finestra emergent perquè confirmeu la decisió fent clic a Desenllaça. Quan feu canvis, la taula es tornarà a carregar amb les actualitzacions.

Passos per comprovar si les estadístiques de GA4 s'han importat

Seguiu aquests passos per comprovar si les estadístiques de GA4 s'estan important o per activar la importació si la propietat d'Analytics ja està connectada:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Comptes enllaçats.
  3. A "Els vostres comptes i productes enllaçats", cerqueu "Google Analytics (GA4) i Firebase" i, tot seguit, feu clic a Gestiona i enllaça.
  4. Per importar mètriques de lloc web des d'una propietat de Google Analytics 4 enllaçada, a la columna "Acció", feu clic a Gestiona al costat de la propietat que voleu modificar.
  5. Commuteu l'opció "Importeu les mètriques d'aplicació i de lloc web" a activat (feu clic al commutador gris i, quan ho hàgiu fet, es tornarà de color blau). Si la importació ja està activada, el commutador es mostrarà de color blau.
  6. Feu clic a Desa els canvis per activar la importació. Després d'enllaçar la propietat, les dades poden tardar uns cinc minuts a estar disponibles, però de vegades poden tardar algunes hores.
    • Aquesta propietat s'utilitzarà per mostrar mètriques d'implicació del lloc web a les columnes dels informes de Google Analytics del compte. Tingueu present que haureu d'afegir columnes de Google Analytics 4 als informes de Google Ads, que són diferents de les mètriques de UA i s'etiqueten com a (GA4) al selector de mètriques.
    • En la majoria de casos, es triga menys d'una hora a importar les dades de Google Analytics, però el procés es pot allargar en el cas de comptes més grans. Una vegada importades les dades, podeu afegir columnes de Google Analytics als informes de Google Ads.

Enllaç relacionat