Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Fejlfinding: Merchant Center-kontoproblemer

Hvis nogle Shopping-kampagner på din Google Ads-konto ikke vises, skal du tjekke din Merchant Center-konto for at bekræfte, om den er suspenderet, eller om kontiene er linket korrekt. Hvis kontoen er suspenderet, vises der et banner, som giver dig besked om kontoens status. Du skal løse alle disse kontoproblemer, før Shopping-kampagnen kan vises.

Næste trin

Gå til fanen Kontoproblemer på din Merchant Center-konto

På denne side kan du læse om følgende:

Hvad du kan gøre

Produkterne er ikke kvalificerede til at blive vist

Den hurtigste metode til at finde ud af, om produkter i en Shopping-kampagne er kvalificerede til visning, er at tjekke fanen Produkter.

Næste trin

1. Gå til den pågældende kampagne
  2. Klik på fanen Produkter til venstre, og klik derefter på Diagnosticering
  3. Tjek, at produkterne har statussen "Klar til visning"

Gå til siden Kampagner på din Google Ads-konto

Forældede fortegnelsesgrupper

Når du konfigurerer, hvilke produkter der skal køres fra din kampagne af typen "Maksimal effektivitet" i fortegnelsesgrupper, kan du målrette mod alle produkter eller vælge specifikke produkter ved at filtrere for vare-id, tilpasset etiket osv. Hvis attributter ændres i Merchant Center-feedet, opdateres fortegnelsesgruppen ikke automatisk i Google Ads.

Eksempel: Hvis produktgruppen kun var målrettet mod visse produkter ved hjælp af vare-id, og nu indeholder Merchant Center-feedet ikke nogen af disse produkter.

Næste trin

• Kontrollér, at fortegnelsesgrupperne er opdaterede og svarer til produktattributterne i Merchant Center.

Udløbet datafeed

Datafeeds i Merchant Center skal uploades hver 30. dag, hvorefter de udløber. Hvis et feed er udløbet, kan Shopping-kampagner, der bruger dette feed, ikke vises.

Hvad du kan gøre

Tjek, om dit feed er udløbet på din Merchant Center-konto:

• Gå til fanen Produkter, og klik derefter på Feeds.
  • Klik på feedet, og tjek den seneste uploaddato.
  • Hvis der er gået mere end 30 dage siden det sidste upload af feed, er feedet nu udløbet, og der skal uploades et nyt feed.

Varer med overskredet udløbsdato iht. attributten "expiration_date"

Hvis der er blevet uploadet produkter til Merchant Center-feedet sammen med attributten expiration_date, vil disse produkter stoppe med at blive vist efter den anførte dato.

Hvad du kan gøre

• Tjek produkterne i feedet for at bekræfte, at deres udløbsdato ikke er overskredet.