Sobre les estadístiques per als anuncis de cerca responsius

Les estadístiques dels termes de cerca per als anuncis de cerca responsius mostren les categories de cerca principals en què figuren els vostres anuncis i com això canvia cada mes. Utilitzeu aquestes estadístiques per prendre millors decisions a l'hora d'optimitzar l'estratègia creativa.

En aquesta pàgina

Avantatges

Utilitzeu les estadístiques per identificar com els clients cerquen la vostra empresa i s'hi impliquen a Google. A més, tindreu la informació que necessiteu per:

• Actualitzar l'eficàcia de l'anunci i substituir els recursos amb un rendiment baix.
  • Crear anuncis addicionals per reflectir les categories de cerca en què figuren els vostres anuncis.
  • Millorar el rendiment dels anuncis quan amplieu les campanyes perquè incloguin paraules clau que actualment no estiguin incloses al compte.

On es poden trobar les estadístiques dels termes de cerca per als anuncis de cerca responsius

Seguiu els passos que s'indiquen a continuació per veure les estadístiques dels termes de cerca per als anuncis de cerca responsius:

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Campanyes.
  3. Feu clic a Anuncis.
  4. Cerqueu l'anunci de cerca responsiu rellevant i feu-hi clic.
  5. A la part inferior de l'anunci en qüestió, feu clic a Mostra els detalls dels recursos.
  6. Feu clic a Mostra'n més, a la barra Estadístiques que hi ha a sobre de la taula.

Com funciona

Les estadístiques dels termes de cerca per als anuncis de cerca responsius us proporcionen les categories de cerca on s'han mostrat els vostres anuncis. Aquestes estadístiques us ajuden a actualitzar els vostres recursos amb confiança i a millorar el rendiment dels anuncis.

Estadístiques dels termes de cerca

Les estadístiques dels termes de cerca analitzen els termes de cerca en què han aparegut els vostres anuncis durant els 56 darrers dies i els agrupen per categories i subcategories de cerca basades en la intenció a fi de proporcionar-vos mètriques clau del rendiment de cadascuna.

• Categories de cerca: agrupacions generades automàticament dels termes de cerca que dirigeixen trànsit al vostre anunci de cerca responsiu. Aquestes agrupacions tenen en compte tots els termes de cerca, incloent-hi els que no s'exposen a l'informe de termes de cerca per motius de privadesa. Les agrupacions es classifiquen en funció de la intenció dels clients i dels atributs dels producte i serveis.
    • Nota: els termes de cerca amb una despesa més baixa o que no tenen cap categoria de cerca identificable s'agruparan com a "Altres termes de cerca".
  • Per a cadascuna de les categories de cerca identificades, veureu les mètriques agregades següents:
    • Clics
    • Ràtio de clics d'entrada (CTR)
    • Conversions
    • Percentatge de conversions
    • Valor de conversió
    • Impressions
    • Volum de cerques (en tots els països de segmentació)

1. Comproveu quines categories de cerca generen rendiment

Il·lustració que mostra un exemple d'estadístiques de termes de cerca a Google Ads.

• La targeta Estadístiques dels termes de cerca mostra les categories de termes de cerca que els clients utilitzen per trobar la vostra empresa. Les tendències es registren mensualment.
  • A la visualització predeterminada, hi ha dues mètriques per a cada categoria de cerca: conversions i volum de cerques. Tingueu present que podeu seleccionar altres mètriques, com ara els clics, la CTR, el percentatge de conversions, el valor de conversió i les impressions mitjançant el menú desplegable de la columna "Conversions".
  • Entre parèntesis, observareu el canvi percentual mes a mes per a cada mètrica, a fi de de veure la progressió de les tendències de cerca.

2. Aprofundiu en les subcategories de cerca

• Podeu obtenir més informació sobre una categoria de cerca concreta ampliant una categoria de cerca determinada per veure'n les subcategories i més dades.
  • Nota: els termes de cerca que no tenen cap categoria de cerca identificable s'agrupen com a "Altres termes de cerca".
  • Consulteu els detalls dels termes de cerca per veure la llista completa de subcategories, mètriques de rendiment associades i termes de cerca. També podeu veure les campanyes en què s'hagi mostrat el tema.

3. Actualitzeu la campanya i l'estratègia creativa basant-vos en el que heu esbrinat

Després d'identificar quines categories de cerca clau generen més demanda cap al vostre anunci de cerca responsiu, podeu aprofitar aquestes estadístiques per donar forma a l'estratègia creativa i d'optimització.

• Plantegeu-vos actualitzar els recursos de rendiment baix amb recursos que s'ajustin més a les categories de cerca principals.
  • Us recomanem que canvieu la creativitat o l'estratègia de segmentació per ajustar-les millor a les categories de cerca principals.
  • Potser us convé incrementar el pressupost alhora que canvieu la segmentació, a fi de donar prou marge a la campanya per captar el conjunt d'usuaris nou.