Sobre els temes de cerca a les campanyes Màxim rendiment (beta)

Els temes de cerca a les campanyes Màxim rendiment us permeten proporcionar a la IA de Google informació valuosa sobre què cerquen els clients i quins temes generen conversions per a la vostra empresa.

Aquí teniu alguns exemples en què els temes de cerca poden ser especialment útils si teniu dades sobre la vostra empresa o sobre els clients que la IA no pot aprendre de manera ràpida o senzilla:

• La pàgina de destinació no conté tots els detalls ni les actualitzacions més recents dels productes i serveis que oferiu.
  • Acabeu d'expandir-vos a un mercat nou o heu llançat un producte o servei nous en què les vostres campanyes no tenen un historial de rendiment extens.
  • Llanceu una promoció o una oferta noves per a les festes, en què no teniu un historial de rendiment extens.
  • Voleu ampliar l'abast dins de Màxim rendiment, incloent-hi l'inventari de la Cerca a Màxim rendiment, i assegurar-vos que cobriu de manera exhaustiva els temes importants per a la vostra empresa.
  • Voleu proporcionar informació important per ajudar la campanya a arrencar i optimitzar el rendiment més ràpidament.

Instruccions

Seguiu aquests passos per aplicar temes de cerca a una campanya existent:

1. Al compte de Google Ads, aneu al tauler de navegació de l'esquerra i seleccioneu la campanya Màxim rendiment.
  2. Seleccioneu Campanyes i, tot seguit, Grup de recursos.
  3. Feu clic a la icona de llapis Icona de llapis / d'edició que hi ha al costat de "Senyals", a la part dreta de la targeta del grup de recursos, per editar els senyals.
  4. A la targeta "Senyals", seleccioneu Temes de cerca.
  5. Afegiu fins a 25 temes de cerca únics. Per exemple, eviteu utilitzar "cotxe" i "automòbil", ja que arribaran al mateix públic.
    • A mesura que introduïu els temes de cerca, es converteixen en etiquetes a l'àrea d'entrada.
  6. Feu clic a Desa.
Nota:
  • Si els temes de cerca no són aptes, es mostren errors relacionats amb la política quan passeu el cursor per sobre de la interfície.
  • Els temes de cerca respecten les regles de les exclusions de marca.

Errors de validació

Els errors de validació us recorden que heu d'introduir els temes de cerca en el format correcte. Podeu veure els errors passant el cursor per sobre dels temes de cerca en vermell.

Els errors de validació poden produir-se pels motius següents:

• Copiar i enganxar temes de cerca que no estiguin separats per una coma ni per un salt de línia.
  • Enganxar massa temes de cerca (més de 25).
  • Afegir temes de cerca massa llargs (límit de 80 caràcters).
  • Afegir temes de cerca duplicats.

Podeu corregir els errors de validació fent clic a l'etiqueta i editant els temes de cerca.

Tots els temes de cerca es poden utilitzar sempre que compleixin les polítiques de Google Ads.

Nota: si heu introduït més de 25 temes de cerca, un cop hàgiu tret les etiquetes sobrants, l'error d'entrada desapareixerà.

Preguntes més freqüents

Els temes de cerca limitaran el trànsit de Màxim rendiment?

No, pot ser que us ajudin a identificar el trànsit nou o incremental que millora el rendiment quan aquest trànsit no es pot trobar amb la tecnologia d'IA sense paraules clau a través de la funció d'expansió d'URL final.

Per exemple, suposem que gestioneu els anuncis d'un museu que té un gran espai a l'aire lliure per a nens, però que teniu recursos limitats per desenvolupar pàgines de destinació d'anuncis diferents per a cada avantatge. Podeu afegir "activitats infantils" i "oci a l'aire lliure" com a temes de cerca per assegurar-vos que arribeu als clients de tots els canals (tant als resultats de cerca de YouTube com als de la Cerca de Google) que estan interessats en aquestes ofertes.

Quin és el nombre màxim de temes de cerca que puc afegir?

Podeu afegir fins a 25 temes de cerca per grup de recursos.

És obligatori utilitzar temes de cerca amb les campanyes Màxim rendiment?

No. Els temes de cerca són una entrada opcional que podeu utilitzar per millorar el rendiment.

Puc desactivar els temes de cerca després d'utilitzar-los?

Sí. Podeu treure en qualsevol moment els temes de cerca que no voleu incloure al grup de recursos de Màxim rendiment.

Puc copiar i enganxar al camp els temes de cerca?

Sí. Feu servir comes per separar cada tema de cerca que vulgueu afegir.

Què passa si suprimeixo temes de cerca?

Pot ser que el trànsit derivat del tema de cerca en qüestió es deixi de difondre.

Puc introduir marques o noms de producte de la competència com a temes de cerca?

Sí, les marques i els noms de producte de la competència poden funcionar com a temes de cerca, però sou responsable de complir les lleis i la normativa locals. Suposant que no hi hagi res que us impedeixi utilitzar aquests termes, us poden ser útils, sobretot quan els productes alternatius són tan diferents que és possible que Màxim rendiment no els reconegui automàticament com a trànsit rellevant.

Els temes de cerca afecten el funcionament de la priorització de paraules clau en un compte de Google Ads?

Sí. Els temes de cerca actuen com a equivalents a les paraules clau de concordança ampla o de frase que són idèntiques a la consulta de cerca. Obteniu més informació sobre la priorització de paraules clau en un compte de Google Ads.

Com puc mesurar l'impacte dels temes de cerca?

Per entendre com afecten els temes de cerca el rendiment del nivell de campanya, podeu comparar el rendiment del nivell de campanya abans i després d'afegir els temes de cerca.
Per saber a quins termes de cerca nous arribeu en funció dels temes que heu afegit, consulteu l'informe d'estadístiques de termes de cerca.

En què es diferencien els temes de cerca dels segments personalitzats en paraules clau de cerca?

Els segments personalitzats us permeten definir un públic especificant una intenció (les paraules clau que aquests públics solen cercar) personalitzada, afinitats o interessos personalitzats, aplicacions i URL per ajudar-vos a arribar al vostre públic ideal. Els segments personalitzats s'utilitzen en un inventari que no és de cerca per arribar a les persones que anteriorment han cercat les paraules clau introduïdes (o d'altres de relacionades).
Els temes de cerca us permeten compartir estadístiques úniques, basades en les vostres empreses o productes específics, amb les campanyes Màxim rendiment. Podeu afegir fins a 25 temes de cerca que poden funcionar bé en qualsevol canal, no només com a públic, sinó també com a emplaçaments de cerca. Els temes de cerca s'utilitzen en inventaris de cerca i que no són de cerca per arribar als usuaris que estan cercant o que han cercat anteriorment els temes de cerca introduïts (o d'altres de relacionats).

Quan he d'utilitzar els segments personalitzats en paraules clau de cerca en comptes dels temes de cerca per a les campanyes Màxim rendiment?

Els temes de cerca ajuden a generar conversions en tots els canals a Màxim rendiment. Poden fer tot el que fan els segments personalitzats a Màxim rendiment i més.

Puc continuar utilitzant els segments personalitzats a Màxim rendiment?

Els segments personalitzats basats en el públic personalitzat per intenció s'actualitzaran als temes de cerca a principis de 2024. Els segments personalitzats basats en el públic personalitzat per intenció que ja formen part dels segments de públic desats o de les campanyes Màxim rendiment existents es continuaran difonent amb normalitat a més dels temes de cerca.
Els segments personalitzats basats en el públic personalitzat per afinitats o per interessos, les aplicacions i els URL ara estan disponibles a "Interessos i dades demogràfiques detallades" i continuaran existint a Màxim rendiment.