Sobre els segments de públic afí

Els segments de públic afí us ajuden a arribar al públic en funció d'allò que els apassiona i dels seus hàbits i interessos.

Amb els segments de públic afí podeu augmentar la notorietat i la consideració entre persones que tinguin un gran interès en els vostres productes. Per exemple, suposem que veneu material d'acampada. Per arribar als aficionats a l'acampada, podeu vincular un segment de públic afí com ara "entusiastes dels esports a l'aire lliure" amb paraules clau genèriques relacionades amb el món de l'acampada. En afegir aquesta capa de públic addicional, podeu arribar a usuaris que no només cerquen productes per a l'acampada, sinó que també són aficionats a les activitats a l'aire lliure.

Nota:
De manera predeterminada, les opcions de configuració d'estimació es mostren en tots els idiomes, ubicacions i tipus de campanya. Després d'editar i de desar les estadístiques de públic dels segments de públic afí, quan obriu els segments novament, és possible que es tornin a mostrar les opcions de configuració anteriors. Aquestes opcions no estan desades i, per tant, no afectaran el rendiment dels segments.

Com funcionen

Amb els segments de públic afí, podeu arribar als usuaris basant-vos en una imatge completa dels seus estils de vida, passions i hàbits. Els usuaris del segment de públic afí han demostrat una passió qualificada per un tema determinat, la qual cosa us permet arribar als usuaris més importants amb els vostres productes o ofertes.

Actualment, tots els anunciants de Google poden accedir als segments de públic afí a les campanyes de cerca, de display, estàndard de compres i de vídeo, així com de Gmail i de Display & Video 360.

Per obtenir un segment seleccionat de categories d'afinitat, baixeu aquest CSV.

Afegir segments de públic afí a una campanya

Seguiu els passos que s'indiquen tot seguit per afegir segments de públic afí a una campanya.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Feu clic a Públics.
  4. Al mòdul "Segments de públic", feu clic a Edita els segments de públic.
  5. Seleccioneu "Campanya" i trieu la campanya a la qual voleu afegir segments de públic afí.
  6. Seleccioneu els segments de públic als quals voleu arribar amb la campanya.
  7. Feu clic a la casella de selecció que hi ha al costat del segment que vulgueu afegir per tal d'afegir-los a la segmentació.
  8. Feu clic a Desa.