Sobre els informes de recursos de campanyes i anuncis de display

Els informes de recursos poden proporcionar una visió exhaustiva del rendiment dels recursos en totes les campanyes i els anuncis de display. Podeu fer un seguiment del rendiment dels recursos d'anuncis concrets i obtenir informació sobre el rendiment dels recursos en diversos anuncis en totes les vostres campanyes de display.

L'informe de recursos enumera cadascun dels recursos perquè en pugueu comparar el rendiment als vostres anuncis i campanyes. Amb el temps, podreu prendre decisions estratègiques sobre els vostres recursos, com ara quins cal rotar, treure o millorar. Això us ajudarà a centrar-vos a crear recursos que tinguin més probabilitats de millorar el rendiment.

Consells:

Sou una agència digital i cerqueu més inspiració creativa? Visiteu Create with Google per obtenir més informació sobre com us poden ajudar els anuncis de display a arribar als usuaris mentre naveguen per Internet, miren vídeos a YouTube, consulten el correu de Gmail o utilitzen aplicacions.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Consultar els informes de recursos dels anuncis d'una campanya concreta

Per consultar un informe de recursos, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Al menú desplegable "Àrea de treball", feu clic a Campanyes de display.
  5. Cerqueu i seleccioneu la campanya de display rellevant.
  6. Seleccioneu "Recursos" al menú desplegable "Visualització de taula".

Això us dirigirà a l'informe de recursos corresponent a l'anunci de display.

Què trobareu a l'informe de recursos

Filtres i visualitzacions

Si la llista de recursos és llarga, podeu filtrar-la per "Text del recurs", "Tipus de recurs" i "Puntuació de rendiment (Millor, Bo, Baix, Aprenentatge, Sense puntuació)", "Fixat" i "Utilitzat per". També podeu ajustar la visualització de l'informe o baixar-lo.

Recursos

A la columna "Recursos", hi veureu:

• El contingut de cada recurs (com ara text o una miniatura d'imatge).
  • les dimensions del recurs, si escau (en el cas d'imatges)

Tipus de recurs

La columna "Tipus de recurs" indica com es fa servir cadascun dels recursos. Aquests són els tipus de recurs que podeu trobar:

• Descripció
  • Títol
  • Imatge
  • Logotip
  • Vídeo de YouTube
Nota: els recursos s'han de comparar per tipus de recurs. Per exemple, una puntuació baixa per a una imatge no és el mateix que una puntuació baixa per a un títol.

Consulteu l'informe de recursos al nivell d'anunci per entendre el rendiment dels vostres recursos. Per fer-ho, heu de canviar a la visualització "Recursos" al menú desplegable "Visualització de taula".

Nota: actualment, l'edició de recursos directament des de l'informe de recursos només està disponible per als recursos de text.

Puntuació de rendiment

La columna "Puntuació de rendiment", que té diverses subcolumnes, us ajuda a comparar el rendiment dels vostres recursos amb altres recursos del mateix tipus inclosos als vostres anuncis de display. Podeu prioritzar les actualitzacions i les optimitzacions dels anuncis de display afegint o substituint recursos en funció del seu rendiment. Passeu el cursor per sobre dels valors de "Valoració de rendiment" a l'informe de recursos per saber què significa cadascun. La columna de rendiment classifica els recursos en comparació amb altres recursos del mateix tipus. Us mostra quins recursos del mateix tipus tenen el valor:

• "Aprenentatge" significa que el sistema està revisant el rendiment del recurs en comparació amb altres recursos de l'anunci. Quan el recurs tingui prou trànsit, es podrà classificar d'acord amb les mesures següents.
    • Fins que no hi hagi prou dades disponibles per assignar una etiqueta de rendiment a un recurs, els recursos tindran l'estat predeterminat "Aprenentatge".
  • "Baix" significa que el recurs és un dels que tenen un rendiment més baix en comparació amb altres del mateix tipus. Substituir aquest recurs pot ajudar a millorar el rendiment dels anuncis.
  • "Bo" significa que el recurs té un bon rendiment en comparació amb altres recursos del mateix tipus. Conserveu aquest recurs i proveu d'afegir-ne més per millorar el rendiment dels anuncis.
  • "Millor" significa que el recurs és un dels que tenen millor rendiment en comparació amb altres del mateix tipus. Plantegeu-vos afegir més recursos com aquest per millorar el rendiment dels anuncis.
  • "Sense puntuació" significa que el sistema no pot classificar el rendiment perquè té un nombre limitat de recursos.

Veureu els percentatges a les columnes de puntuacions de cadascun dels recursos. Els percentatges representen la quota d'impressions, en tots els grups d'anuncis aplicables, que el recurs ha rebut en el moment d'obtenir aquesta puntuació.

Exemple:

Suposem que teniu un recurs amb el títol "Enviament gratuït", que s'utilitza en quatre grups d'anuncis:

• Al grup d'anuncis 1, el recurs obté 1.000 impressions i es puntua com a "Millor".
  • Al grup d'anuncis 2, el recurs obté 6.000 impressions i es puntua com a "Bo".
  • Al grup d'anuncis 3, el recurs obté 2.900 impressions i es puntua com a "Baix".
  • Al grup d'anuncis 4, el recurs obté 100 impressions i no té cap puntuació de rendiment.

Aquests grups d'anuncis es representarien a les columnes de recursos multicampanya de la manera següent:

• 10% millor (grup d'anuncis núm. 1)
  • 60% bo (grup d'anuncis núm. 2)
  • 29% baix (grup d'anuncis núm. 3)
  • 1% sense puntuar (grup d'anuncis núm. 4)

Utilitzat per

La columna "Utilitzat per" mostra el nombre d'anuncis on s'han utilitzat els vostres recursos. Si feu clic al valor que es mostra en aquesta columna, se us redirigirà a l'informe d'anuncis d'un dels recursos.

Si voleu afegir columnes noves a l'informe o treure'n, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Al menú desplegable "Àrea de treball", feu clic a Campanyes de display.
  5. Cerqueu i seleccioneu la campanya de display rellevant.
  6. A la barra d'eines de la taula, feu clic a Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads.
  7. Cerqueu la columna rellevant que vulgueu afegir o treure dels conjunts de columnes disponibles.
  8. Feu clic a Aplica.

Consulteu el Glossari de Google Ads per obtenir més informació.

Si trobeu que els vostres recursos no tenen un bon rendiment, consulteu la llista de comprovació de pràctiques recomanades i les directrius per als recursos de creativitat, que us ajudaran a desenvolupar recursos d’alta qualitat que tinguin més probabilitats de millorar els resultats. Més informació sobre l'eficàcia de l'anunci pel que fa als anuncis de display responsius

Consultar informes de recursos multicampanya

Aquesta secció només s'aplica a determinades campanyes de display. No us amoïneu si el vostre compte encara no genera informes de recursos multicampanya per a les campanyes de display.

Els informes de recursos multicampanya es generen si teniu un o més anuncis de display a Google Ads. Només inclouen els recursos actius, és a dir, recursos en anuncis actius, en grups d'anuncis actius i en campanyes actives que hagin tingut impressions en els 30 darrers dies.

Nota: com que les dades dels recursos s'actualitzen diàriament, els canvis no es veuran reflectits en temps real. Per exemple, és possible que es continuïn mostrant recursos en un informe després d'haver posat en pausa una campanya, però se suprimiran quan s'actualitzin les dades del recurs.

Per consultar un informe de recursos, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Al menú desplegable "Àrea de treball", feu clic a Campanyes de display.
  5. Cerqueu i seleccioneu la campanya de display rellevant.
  6. Seleccioneu "Recursos" al menú desplegable "Visualització de taula".

Què trobareu a l'informe de recursos multicampanya

Filtres i visualitzacions

Podeu filtrar per estat activat, tipus de recurs i rendiment. També podeu filtrar els anuncis seleccionant campanyes i grups d'anuncis concrets. A més, podeu ajustar la visualització de l'informe o baixar-lo.

També podeu consultar el rendiment dels recursos al nivell de compte en tots els canals en què els informes de recursos estiguin disponibles, inclosos els tipus de campanya de cerca, de display, discovery, d'aplicació i Màxim rendiment. Amb el filtre Campanya i Grup d'anuncis, podeu veure els informes dels vostres recursos en més d'un tipus de campanya.

L'informe de recursos multicampanya inclourà les mètriques i les propietats corresponents als recursos que s'esmenten a continuació:

• Estat d'aprovació
  • Nom del recurs
  • Tipus de recurs
  • Tipus de campanya
  • Puntuació de rendiment
  • Utilitzat per
  • Fixats

Recursos

A la columna "Recursos", hi veureu:

• El contingut de cada recurs (com ara text o una miniatura d'imatge).
  • les dimensions del recurs, si escau (en el cas d'imatges)

Tipus de recurs

La columna de tipus de recurs indica la manera com es fa servir cadascun dels recursos. Aquests són els tipus de recurs que podeu trobar:

• Crida a l'acció
  • Descripció
  • Títol
  • Imatge
  • Logotip
Nota: els recursos s'han de comparar per tipus de recurs. Per exemple, una puntuació baixa per a una imatge no és el mateix que una puntuació baixa per a un títol.

Puntuació de rendiment

La columna "Puntuació de rendiment", que té diverses subcolumnes, descriu el rendiment d'un recurs en comparació amb altres del mateix tipus en totes les campanyes. Obteniu més informació sobre les puntuacions a continuació.

• "Aprenentatge" significa que el sistema està revisant el rendiment del recurs en comparació amb altres recursos de l'anunci. Quan el recurs tingui prou trànsit, es podrà classificar d'acord amb les mesures següents.
  • "Baix" significa que el recurs és un dels que tenen un rendiment més baix en comparació amb altres del mateix tipus. Substituir aquest recurs pot ajudar a millorar el rendiment dels anuncis.
  • "Bo" significa que el recurs té un bon rendiment en comparació amb altres recursos del mateix tipus. Conserveu aquest recurs i proveu d'afegir-ne més per millorar el rendiment dels anuncis.
  • "Millor" significa que el recurs és un dels que tenen millor rendiment en comparació amb altres del mateix tipus. Plantegeu-vos afegir més recursos com aquest per millorar el rendiment dels anuncis.
  • "Sense puntuació" significa que el sistema no pot classificar el rendiment perquè té un nombre limitat de recursos.

Veureu els percentatges a les columnes de puntuacions de cadascun dels recursos. Els percentatges representen la quota d'impressions, en tots els grups d'anuncis aplicables, que el recurs ha rebut en el moment d'obtenir aquesta puntuació.

Exemple:

Suposem que teniu un recurs amb el títol "Enviament gratuït", que s'utilitza en quatre grups d'anuncis:

• Al grup d'anuncis 1, el recurs obté 1.000 impressions i es puntua com a "Millor".
  • Al grup d'anuncis 2, el recurs obté 6.000 impressions i es puntua com a "Bo".
  • Al grup d'anuncis 3, el recurs obté 2.900 impressions i es puntua com a "Baix".
  • Al grup d'anuncis 4, el recurs obté 100 impressions i no té cap puntuació de rendiment.

Aquests grups d'anuncis es representarien a les columnes de recursos multicampanya de la manera següent:

• 10% millor (grup d'anuncis núm. 1)
  • 60% bo (grup d'anuncis núm. 2)
  • 29% baix (grup d'anuncis núm. 3)
  • 1% sense puntuar (grup d'anuncis núm. 4)

Utilitzat per

La columna "Utilitzat per" mostra el nombre d'anuncis on s'han utilitzat els vostres recursos. Si feu clic al valor que es mostra en aquesta columna, se us redirigirà a l'informe d'anuncis d'un dels recursos.

Si voleu afegir columnes noves a l'informe o treure'n, seguiu aquestes instruccions:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Recursos.
  3. Feu clic a Recursos.
  4. Al menú desplegable "Àrea de treball", feu clic a Campanyes de display.
  5. A la barra d'eines de la taula, feu clic a Columnes Una foto de la icona de columnes de Google Ads i, després, a Modifica les columnes.
  6. Cerqueu la columna rellevant que vulgueu afegir o treure dels conjunts de columnes disponibles.
  7. Feu clic a Aplica.

Consulteu el Glossari de Google Ads per obtenir més informació.

Si trobeu que els vostres recursos no tenen un bon rendiment, consulteu la llista de comprovació de pràctiques recomanades i les directrius per als recursos de creativitat, que us ajudaran a desenvolupar recursos d’alta qualitat que tinguin més probabilitats de millorar els resultats. Més informació sobre l'eficàcia de l'anunci pel que fa als anuncis de display responsius

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now