Optimeringsresultat og anbefalinger i forbindelse med kampagneoprettelse

Vi viser dig optimeringsresultatet og anbefalingerne under kampagneoprettelsen for søgekampagner for at sikre, at dine kampagner er konfigureret korrekt fra starten, og for at gøre det nemmere at oprette nye kampagner.

Optimeringsresultatet er et estimat af, hvor optimalt dine Google Ads-søgekampagner er konfigureret.
Resultatet går fra 0-100 %, hvor 100 % betyder, at din kampagne er konfigureret til at opfylde sit fulde potentiale.

Med optimeringsresultatet giver vi også anbefalinger til, hvordan du kan forbedre det samlede resultat for dine kampagner. Anbefalinger i Google Ads er beregnet til at hjælpe dig med at forbedre dine kampagner og dit optimeringsresultat. Hver anbefaling giver dig tilpassede forslag og kan introducere dig for nye, relevante funktioner eller hjælpe dig med at få mere ud af dit budget ved at forbedre din budgivning, dine søgeord og dine annoncer. Anbefalinger kan bidrage til at optimere din målretning og hjælpe dig med at øge dine kampagners samlede effektivitet.

Sådan fungerer det

Optimeringsresultat under kampagneoprettelse

Et billede, der viser annoncørerne, hvor de kan finde deres optimeringsresultat for annoncekampagner i Google Ads

Optimeringsresultatet under oprettelsen af en kampagne beregnes i realtid, baseret på indstillingerne for din nye kampagne, samt statistikker og status for din konto og dine kampagner, effekten af tilgængelige relevante anbefalinger og den seneste anbefalingshistorik (hvis den er tilgængelig). Hvis du ændrer dine kampagneindstillinger og anvender de tilgængelige anbefalinger, ændres det samlede optimeringsresultat for din konto. Jo højere resultatet er, desto mere effektiv anslår vi, at din Google Ads-kampagne vil være.

Anbefalinger i forbindelse med kampagneoprettelse

Et billede, der viser, hvor man kan klikke for at anvende optimeret annoncerotation

Anbefalinger i forbindelse med kampagneoprettelsen hjælper dig med at identificere muligheder for forbedring og gør det nemmere for dig at følge de bedste fremgangsmåder:

• Anbefalinger trækker på en stor mængde historiske data, f.eks. effektiviteten af dine andre kampagner (hvis de er tilgængelige), vores kendte optimale løsninger, og hvad brugerne søger efter på Google, for at give dig en idé om, hvordan hver enkelt anbefaling kan forbedre din effektivitet.
  • Anbefalinger søger automatisk efter forslag for dig, så du kan fokusere på at tage beslutninger i stedet for at lave undersøgelser.
  • Anbefalinger hjælper dig med at sikre, at dine kampagner holdes opdaterede: Har du brugt de samme søgeord i andre kampagner eller i lang tid? Er din målretning konfigureret til at tiltrække den rette målgruppe på det rette tidspunkt? Er din budgivning konfigureret til at være effektiv i overensstemmelse med dit mål?
Når du har oprettet din kampagne, kan du til enhver tid gå tilbage til dit optimeringsresultat og dine anbefalinger ved at gå til fanen "Anbefalinger" i Google Ads.

Bemærk! Optimeringsresultatet afspejler altid de seneste muligheder, og anvendelse af én anbefaling kan derfor give adgang til nye muligheder mht. din kampagne. Anbefalinger kan med tiden blive ændret for at tilpasse sig de bedste fremgangsmåder vedrørende Google Ads, så du kan maksimere effektiviteten. Vend tilbage til denne side med jævne mellemrum for at holde dig opdateret om, hvilke anbefalinger der er tilgængelige, og hvordan de fungerer.