Om sporing av appkonverteringer via appattribusjonspartnere

Hvis du integrerer appen din med en tredjeparts appattribusjonspartner (AAP), får du sømløs konverteringssporing ved at du kan tilknytte en leverandør og importere konverteringer til Google Ads på en sikker måte.

Fordeler

• sømløs integrering
  • tidlig tilgang til nye målingsfunksjoner enn ved bruk av andre tredjepartsleverandører av appanalyser
  • færre avvik mellom rapporteringen i Google Ads og appanalysene dine
  • enklere importering av data til Google Ads

Slik fungerer tredjeparts AAP-integrering

Google Ads samarbeider med flere tredjepartsleverandører av appanalyser om å spore statistikk om appkonverteringer. Nedenfor kan du finne ut mer om hvordan denne integreringen fungerer:

Aktiver sporing av appkonverteringer i Google Ads via en tredjeparts AAP

Google-programmet for appattribusjonspartnere (AAP) har sertifisert de nedenstående partnerne innen mobilmåling som tredjepartsleverandører av appanalyser. Takket være dette samarbeidet er du sikret førsteklasses analyser av Google Ads-kampanjer. Klikk på de valgte tredjepartsleverandøren nedenfor for å komme i gang:

Nedenfor beskriver vi metodene du kan bruke for å sende appkonverteringer til analyseleverandører:

Samle inn appkonverteringshendelser per integrering med SDK-et til en tredjeparts AAP

Ved å integrere appen med SDK-et til en tredjeparts AAP kan du samle inn og sende appkonverteringshendelser til Google Ads for bruk i kampanjeattribusjon. Klikk på den aktuelle leverandøren nedenfor for å konfigurere et tredjeparts-SDK:
  • Adjust: Følg veiledning til dyplinking på Android eller iOS for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Adjust for bruk til attribusjon. Versjon 4.12 eller nyere av Android SDK for Adjust kreves.
  • Airbridge: Følg veiledning til dyplinking på Android eller iOS for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Airbridge for bruk til attribusjon.
  • AppsFlyer: Følg denne veiledningen til dyplinking for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra AppsFlyer for bruk til attribusjon. Versjon 4.8.5 eller nyere av Android SDK for AppsFlyer kreves.
  • Branch: Følg veiledning til dyplinking på Android eller iOS for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Branch for bruk til attribusjon. Versjon 5.1.3 eller nyere av Android SDK for Branch eller versjon 1.43.1 av iOS SDK for Branch kreves.
  • Kochava: Følg veiledning til dyplinking på Android eller iOS for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Kochava for bruk til attribusjon.
  • Singular: Følg veiledning til dyplinking på Android eller iOS for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Singular for bruk til attribusjon. Versjon 12.0.0 eller nyere av Android SDK for Singular eller versjon 11.0.6 eller nyere av iOS SDK for Singular kreves.
  • Tenjin: Følg denne veiledningen til dyplinking for å påse at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Tenjin for bruk til attribusjon.

Samle inn appkonverteringshendelser via en tjener-til-tjener-integrering med en tredjeparts AAP

Med en tjener-til-tjener-integrering med en tredjeparts AAP kan du samle inn og sende appkonverteringshendelser til Google Ads for bruk i kampanjeattribusjon. Slik konfigurerer du tredjeparts tjener-til-tjener-hendelser:
  • Adjust: For å sikre at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Tenjin for bruk til attribusjon, må du også konfigurere Adjust SDK slik at det mottar «session_start»-konverteringshendelser.
  • Airbridge: For å sikre at Google kan motta klikkidentifikatorer for henvisningsadresser fra Airbridge for å bruke dem til attribusjon, kan du kontakte kundestøtten for Airbridge for å få veiledning.
  • AppsFlyer: For å sikre at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra AppsFlyer for bruk til attribusjon, kan du kontakte CMS-et for AppsFlyer for å få veiledning.
  • Branch: For å sikre at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Branch for bruk til attribusjon, må du ta med disse feltene:
  • Kochava: For å sikre at Google kan motta klikkidentifikatorer knyttet til henvisningsadresser fra Kochava for bruk til attribusjon, må du ta med disse feltene:

Reduser avvik i tredjeparts AAP-rapportering

Vi forventer avvik i rapporteringen av antallet appkonverteringer i henholdsvis Google Ads og tredjepartsrapporter på grunn av flere faktorer, deriblant attribusjon via flere nettverk. Det finnes uunngåelige avvik, men du kan redusere antallet avvik ved å påse at konverteringsvinduene er like. Nedenfor ser du mer informasjon om anbefalte innstillinger for konverteringsvinduer og hvordan du kan redusere antallet avvik:

Merk: Brukerstøtteteamet for Google Ads kan ikke hjelpe deg med nettsteder eller plattformer fra tredjeparts AAP-er. Kontakt tredjepartsleverandøren av målingstjenester direkte for å få veiledning eller hjelp med feilsøking.

Linker til relatert innhold