Sovelluskonversioseuranta App Attribution Partner (AAP) ‑kumppanin avulla

Integrointi kolmantena osapuolena toimivaan App Attribution Partner (AAP) ‑kumppaniin voi tarjota saumatonta konversioseurantaa, koska näin saat luotettavan tavan linkittää palveluntarjoajan ja tuoda konversioita Google Adsiin.

Hyödyt

• Sujuva integrointi
  • Pääsy uusiin mittausominaisuuksiin ennen muita kolmantena osapuolena toimivia sovellusanalytiikkatoimittajia
  • Vähemmän raportoinnin epäjohdonmukaisuuksia Google Adsin ja oman sovellusanalytiikkasi välillä
  • Haluamasi datan helpompi tuonti Google Adsiin

Näin kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin integrointi toimii

Google Ads tekee yhteistyötä useiden kolmantena osapuolena toimivien sovellusanalytiikkatoimittajien kanssa sovelluskonversioanalytiikan seuraamiseen liittyen. Alta voit lukea lisää siitä, miten tämä integrointi toimii.

Google Adsin sovelluskonversioseurannan käyttöönotto kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin avulla

Googlen App Attribution Partner (AAP) ‑kumppaniohjelma myöntää seuraaville valikoiduille mobiilimittauskumppaneille kolmannen osapuolen sovellusanalytiikkasertifioinnin. Tämän yhteistyön ansiosta saat pääsyn ensiluokkaiseen analytiikkaan Google Ads ‑kampanjoitasi varten. Aloita klikkaamalla alta haluamaasi kolmantena osapuolena toimivaa palveluntarjoajaa:

Alta näet tavat, joilla voit välittää sovelluskonversiot analytiikkatoimittajille:

Sovelluskonversiotapahtumien kerääminen kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin SDK-integroinnin avulla

Hyödynnä kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin SDK-integrointia sovelluskonversiotapahtumien keräämisessä ja välittämisessä Google Adsille kampanja-attribuutiota varten. Klikkaa alta haluamaasi palveluntarjoajaa kolmannen osapuolen SDK:n määrittämiseksi:
  • Adjust: Seuraa näitä Android- ja iOS-täsmälinkkioppaita ja varmista, että Google voi vastaanottaa Adjustilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten. Ota käyttöön Adjustin Android SDK 4.12 tai sitä uudempi versio.
  • Airbridge: Seuraa näitä Android- ja iOS-täsmälinkkioppaita ja varmista, että Google voi vastaanottaa Airbridgelta viittaavan URL-osoitteen klikkaustunnisteita attribuutiota varten.
  • AppsFlyer: Seuraa tätä täsmälinkkiopasta ja varmista, että Google voi vastaanottaa AppsFlyerilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten. AppsFlyerin Android SDK 4.8.5 tai sitä uudempi versio.
  • Branch: Seuraa näitä Android- ja iOS-täsmälinkkioppaita ja varmista, että Google voi vastaanottaa Branchilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten. Branchin Android SDK 5.1.3 tai sitä uudempi versio ja iOS SDK 1.43.1 tai sitä uudempi versio.
  • Kochava: Seuraa näitä Android- ja iOS-täsmälinkkioppaita ja varmista, että Google voi vastaanottaa Kochavalta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten.
  • Singular: Seuraa näitä Android- ja iOS-täsmälinkkioppaita ja varmista, että Google voi vastaanottaa Singularilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten. Singularin Android SDK 12.0.0 tai sitä uudempi versio ja iOS SDK 11.0.6 tai sitä uudempi versio.
  • Tenjin: Seuraa tätä täsmälinkkiopasta ja varmista, että Google voi vastaanottaa Tenjinilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten.

Sovelluskonversiotapahtumien kerääminen kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin palvelinten välisen integroinnin avulla

Käytä kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin palvelinten välistä integrointia sovelluskonversiotapahtumien keräämiseen ja välittämiseen Google Adsille kampanja-attribuutiota varten. Näin määrität kolmannen osapuolen palvelinten väliset tapahtumat:
  • Adjust: Jos haluat varmistaa, että Google voi vastaanottaa Adjustilta viittaavan URL-osoitteen klikkaustunnisteita attribuutiota varten, määritä myös Adjustin SDK vastaanottamaan session_start-konversiotapahtumia.
  • Airbridge: Jos haluat varmistaa, että Google voi vastaanottaa Airbridgelta viittaavan URL-osoitteen klikkaustunnisteita attribuutiota varten, pyydä ohjeet Airbridgen CSM:ltä.
  • AppsFlyer: Jos haluat varmistaa, että Google voi vastaanottaa AppsFlyerilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten, pyydä ohjeet AppsFlyerin CSM:ltä.
  • Branch: Jos haluat varmistaa, että Google voi vastaanottaa Branchilta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten, lisää alla olevat kentät:
  • Kochava: Jos haluat varmistaa, että Google voi vastaanottaa Kochavalta viittaavia URL-osoiteklikkaustunnisteita attribuutiota varten, lisää alla olevat kentät:

Kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin raportointiin liittyvien epäjohdonmukaisuuksien vähentäminen

Google Adsin ja kolmannen osapuolen raporttien välillä on tavallisesti joitakin sovelluskonversioiden epäjohdonmukaisuuksia. Ne johtuvat useista seikoista, esimerkiksi kaikki verkostot huomioivasta attribuutiosta. Vaikka kaikkia epäjohdonmukaisuuksia ei voi välttää, vaihtelevuuden vähentämiseksi on erittäin tärkeää, että konversioikkunat ovat yhteneväiset. Katso alta lisätietoja suositelluista konversioikkuna-asetuksista ja siitä, miten voit vähentää epäjohdonmukaisuuksia:

Huom. Google Ads ‑tukitiimi ei voi auttaa kolmantena osapuolena toimivan AAP-kumppanin verkkosivustoihin tai alustoihin liittyen. Jos tarvitset neuvontaa tai ohjeita ongelmatilanteisiin, ota yhteyttä suoraan kolmantena osapuolena toimivaan mittauskumppaniin.