Om sporing af appkonverteringer med en apptilskrivningspartner

Integrationen med en tredjeparts apptilskrivningspartner kan give dig mulighed for problemfri konverteringssporing ved at give dig en pålidelig metode til at tilknytte en udbyder og importere konverteringer til Google Ads.

Fordele

• Strømlinet integration
  • Tidlig adgang til nye funktioner til måling sammenlignet med andre tredjeparts-appanalyseudbydere
  • Færre rapporteringsafvigelser mellem Google Ads og din appanalysedata
  • Nemmere import af de data, du vil importere til Google Ads

Sådan fungerer integration med tredjeparts-apptilskrivningspartnere

Google Ads-partnere med flere tredjeparts-appanalyseudbydere til at spore appkonverteringsdata. Du kan få flere oplysninger om, hvordan denne integration fungerer, nedenfor:

Aktivér Google Ads-appkonverteringssporing ved hjælp af en tredjeparts-apptilskrivningspartner

Googles apptilskrivningspartner-program tilbyder certificering af tredjeparts-appanalysedata for følgende udvalgte mobilmplingspartnere. Dette samarbejde sikrer adgang til analysedata, der er de bedste i deres klasse, til dine Google Ads-kampagner. Klik på din valgte tredjepartsudbyder nedenfor for at komme i gang:

Du kan få flere oplysninger om de metoder, du kan bruge til at overføre appkonverteringer til analyse hos analyseudbydere, nedenfor:

Indsaml appkonverteringshændelser via en integration med et tredjeparts-apptilskrivnings-SDK

Anvend integration med tredjeparts-apptilskrivnings-SDK til at indsamle og overføre appkonverteringshændelser til Google Ads med henblik på kampagnetilskrivning. Klik på din valgte udbyder nedenfor for at konfigurere et tredjeparts-SDK:
  • Adjust: Følg disse vejledninger til dybe links i Android og iOS for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresse-id'er fra Adjust til tilskrivning. Juster Android SDK v4.12+ er påkrævet.
  • Airbridge: Følg disse vejledninger til dybe links i Android og iOS for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresse-id'er fra Airbridge til tilskrivning.
  • AppsFlyer: Følg denne vejledning om dybe links for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra AppsFlyer til tilskrivning. AppsFlyer Android SDK v4.8.5+ er påkrævet.
  • Branch: Følg disse vejledninger til dybe links i Android og iOS for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresse-id'er fra Branch til tilskrivning. Branch Android SDK v5.1.3+ og iOS SDK v1.43.1+ er påkrævet.
  • Kochava: Følg disse vejledninger til dybe links i Android og iOS for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresse-id'er fra Kochava til tilskrivning.
  • Singular: Følg disse vejledninger til dybe links i Android og iOS for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresse-id'er fra Singular til tilskrivning. Singular Android SDK v12.0.0+ og iOS SDK v11.0.6+ er påkrævet.
  • Tenjin: Følg denne vejledning til dybe links for at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra Tenjin til tilskrivning.

Indsaml appkonverteringshændelser via en tredjeparts-apptilskrivningsintegration fra server til server

Anvend tredjeparts-apptilskrivningsintegration fra server til server til at indsamle og overføre appkonverteringshændelser til Google Ads med henblik på kampagnetilskrivning. Sådan konfigurerer du tredjepartshændelser fra server til server:
  • Adjust: For at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra Adjust til tilskrivning, skal du også konfigurere Adjust-SDK'et for at modtage session_start-konverteringshændelser.
  • Airbridge: For at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra Airbridge til tilskrivning, skal du kontakte din Airbridge CSM for at få hjælp.
  • AppsFlyer: For at sikre at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra AppsFlyer til tilskrivning, skal du kontakte din AppsFlyer CSM for at få hjælp.
  • Branch: For at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra Branch til tilskrivning, skal du inkludere følgende felter:
  • Kochava: For at sikre, at Google kan modtage henvisende webadresseklik-id'er fra Kochava til tilskrivning, skal du inkludere følgende felter:

Reducer antallet af afvigelser i forbindelse med rapportering af tredjeparts-apptilskrivning

Der forventes afvigelser i appkonverteringen mellem Google Ads- og tredjepartsrapporter på grund af flere faktorer, f.eks. tilskrivning på tværs af netværk. Ud over uundgåelige afvigelser er det afgørende, at konverteringsperioder er i overensstemmelse for at undgå yderligere afvigelser. Nedenfor kan du få flere oplysninger om de anbefalede indstillinger for konverteringsperiode, og hvordan du reducerer antallet af afvigelser:

Bemærk! Google Ads-supportteamet kan ikke hjælpe med websites eller platforme for tredjeparts-apptilskrivningspartnere. Kontakt din tredjeparts-målingspartner for at få hjælp eller med henblik på at finde og løse problemer.