Om elementrapportering på kontonivå

Elementrapportene på kontonivå dekker resultatene som er oppnådd med elementer for alle kanaler der elementrapportering er tilgjengelig. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan navigere til rapporten om elementer på kontonivå.

Slik fungerer det

Følg denne fremgangsmåten for å se elementrapporten på kontonivå:

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Elementer-rullegardinmenyen i delmenyen.
  3. Klikk på Elementer.
  4. Velg alternativene fra Tabellvisning- og Kampanjetype-rullegardinmenyen.

Dette finner du i elementrapporteringen på kontonivå

Tabellvisning

Du finner «Tabellvisning»-rullegardinmenyen på «Elementer»-siden. Hvis du velger «Elementer»-visningen, vises elementene. Hvis du velger «Tilknytninger»- eller «Tilknytninger (eldre versjon)»-visningen, vises andre elementtyper, for eksempel nettstedslinker, bilder og infoelementer.

Kampanjetype

Alternativene på «Kampanjetype»-rullegardinmenyen blir oppdatert basert på hva du har valgt under «Tabellvisning». Kolonnene som vises i tabellen, avhenger av kampanjetypen du velger. I artiklene nedenfor finner du mer informasjon om elementrapporter for kampanjer: