Gjør Google Ads-kontoen din sikrere: sikkerhetsfullmakter som kreves i managerkontoer

Hva er sikkerhetsfullmakter som kreves i managerkontoer?

Sikkerhetsfullmaktene som kreves i managerkontoer, er minstekravene til sikkerhetsinnstillinger som pålegges alle nåværende og fremtidige underkontoer managerkontoer har administrativt eierskap til. Administratorbrukere av managerkontoer har tilgang til disse sikkerhetsinnstillingene, som kan brukes i alle nåværende og fremtidige underkontoer som eies av managerkontoen.

Det kan implementeres strengere sikkerhetsinnstillinger i underkontoer. Med sikkerhetsfullmaktene som kreves i managerkontoer, er det garantert at det ikke brukes mildere sikkerhetsinnstillinger i underkontoer.

Når en sikkerhetsfullmakt benyttes i en managerkonto, mottar administratorbrukerne av de underordnede underkontoene en e-post om dette, og det vises et bannervarsel i Google Ads hvor de blir opplyst om denne endringen.

Autentiseringsstyrke

Hvis du bruker innstillingen for autentisering, kan administratorbrukere av managerkontoer kreve at brukere av underkontoer må bruke totrinnsbekreftelse eller avansert beskyttelse ved pålogging til kontoene sine.

Når totrinnsbekreftelse er konfigurert, kan brukerne angi en dato for når den skal tre i kraft. Datoen er i tråd med tidssonen i den aktuelle managerkontoen, og den angis som standard til en dato som ligger sju dager frem i tid. Hvis dagens dato velges, trer innstillingen i kraft umiddelbart.

Oppdater autentiseringsinnstillingene

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon og deretter på Tilgang og sikkerhet.
  3. Klikk på Sikkerhet-fanen.
  4. Klikk på Autentisering, og velg Totrinnsbekreftelse.
  5. Velg om innstillingen skal omfatte «Denne administratorkontoen» eller «Denne managerkontoen og alle de underordnede kontoene».
  6. Velg datoen (ut fra tidssonen i managerkontoen) når totrinnsbekreftelse blir obligatorisk for kontoer som eies av denne managerkontoen, ved siden av «Obligatorisk fra og med».
  7. Klikk på Lagre.

Tillatte domener

Med sikkerhetsinnstillingen for tillatte domener kan administratorbrukere av managerkontoer begrense hvilke e-postdomener som kan gis tilgang til managerkontoen og underkontoene den har administrativt eierskap av. På denne måten kan du redusere sannsynligheten for at uautoriserte brukere får tilgang til kontoene dine.

Legg til tillatte domener

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon og deretter på Tilgang og sikkerhet.
  3. Klikk på Sikkerhet-fanen.
  4. Klikk på Tillatte domener og så på Legg til et domene.
  5. Skriv inn domenenavnet du vil tillate.
  6. Velg om innstillingen gjelder for «Denne administratorkontoen» eller «Denne managerkontoen og alle de underordnede kontoene».
  7. Klikk på Lagre.

Linker til relatert innhold

Sikkerhetssenter

Sikkerhetsalternativene dine