Uw Google Ads-account beveiligen: beveiligingsmachtigingen voor manageraccounts

Wat zijn beveiligingsmachtigingen voor manageraccounts?

Beveiligingsmachtigingen voor manageraccounts zijn minimale beveiligingsinstellingen die gelden voor alle huidige en toekomstige subaccounts waarvoor een manageraccount beheerdersrechten heeft. Deze beveiligingsinstellingen zijn beschikbaar voor beheerders van manageraccounts en kunnen worden toegepast op alle huidige en toekomstige subaccounts die eigendom zijn van het manageraccount.

Voor subaccounts kan worden besloten strengere beveiligingsinstellingen toe te passen. Beveiligingsmachtigingen voor manageraccounts dienen er alleen toe dat er geen subaccounts zijn met zwakkere beveiligingsinstellingen.

Als een beveiligingsmachtiging voor manageraccounts wordt toegepast, krijgen beheerders van subaccounts waarvan ze eigenaar zijn een e-mail. Ze zien een bannermelding in Google Ads waarin ze op de hoogte worden gesteld van de wijziging.

Verificatiesterkte

Met de instelling Verificatie kunnen beheerders van manageraccounts eisen dat subaccount-gebruikers verificatie in 2 stappen of Geavanceerde beveiliging aanzetten om in te loggen op hun account.

Als verificatie in 2 stappen is ingesteld, kunnen gebruikers een datum opgeven waarop deze moet worden toegepast. Deze datum is gerelateerd aan de tijdzone van dit manageraccount en wordt in de toekomst standaard ingesteld op 7 dagen. Als de datum van vandaag wordt geselecteerd, treedt de instelling onmiddellijk in werking.

Uw verificatie-instellingen updaten

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op het icoon Beheerder Admin Icon en dan op Toegang en beveiliging.
  3. Klik op het tabblad Beveiliging.
  4. Klik op Verificatie en selecteer Verificatie in 2 stappen.
  5. Kies of de instelling is ingesteld op 'Dit manageraccount' of op 'Dit manageraccount en alle accounts waarvan het de eigenaar is'.
  6. Selecteer naast 'Vereist vanaf' de datum (gerelateerd aan de tijdzone van het manageraccount) waarop voor accounts die eigendom zijn van het manageraccount, verificatie in 2 stappen moet zijn ingesteld.
  7. Klik op Opslaan.

Toegestane domeinen

Met de beveiligingsinstelling Toegestane domeinen kunnen beheerders van manageraccounts bepalen welke e-maildomeinen er kunnen worden uitgenodigd om toegang te krijgen tot het manageraccount en de subaccounts waarvan het manageraccount eigenaar met beheerdersrechten is. Op deze manier verkleint u de kans dat onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot uw accounts.

Een toegestaan domein toevoegen

Opmerking: De instructies hieronder maken deel uit van het nieuwe ontwerp van de Google Ads-gebruikerservaring. Als u het vorige ontwerp wilt gebruiken, klikt u op het icoon Weergave en selecteert u Vorig ontwerp gebruiken. Als u nog steeds de vorige versie van Google Ads gebruikt, kunt u met de snelle referentiekaart of de zoekbalk in het navigatievenster bovenaan Google Ads de pagina vinden die u zoekt.
  1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op het icoon Beheerder Admin Icon en dan op Toegang en beveiliging.
  3. Klik op het tabblad Beveiliging.
  4. Klik op Toegestane domeinen en op Domein toevoegen.
  5. Vul de naam in van het domein dat u wilt toestaan.
  6. Kies of de instelling is ingesteld op 'Dit manageraccount' of op 'Dit manageraccount en alle accounts waarvan het de eigenaar is'.
  7. Klik op Opslaan.

Gerelateerde links

Beveiligingshub

Uw beveiligingsopties