Google Ads ‐tilin suojaaminen: Hallinnoijan tilin turvallisuusmandaatit

Mitä hallinnoijan tilin turvallisuusmandaatit ovat?

Hallinnoijan tilin turvallisuusmandaatit ovat turvallisuuden vähimmäisasetukset, joita käytetään kaikilla alatileillä, joiden omistava järjestelmänvalvoja hallinnoijan tili on. Nämä turvallisuusasetukset ovat hallinnoijan tilien järjestelmänvalvojien käytettävissä, ja ne voidaan ottaa käyttöön kaikilla nykyisillä ja tulevilla hallinnoijan omistamilla alatileillä.

Alatileillä voidaan ottaa käyttöön myös tiukempia turvallisuusasetuksia. Hallinnoijan tilin turvallisuusmandaattien tarkoituksena on vain varmistaa, ettei alatilillä ole niitä heikompia turvallisuusasetuksia.

Kun hallinnoijan tilin turvallisuusmandaatti otetaan käyttöön, tilin omistamien alatilien järjestelmänvalvojat saavat sähköpostiviestin ja näkevät Google Adsissa banneri-ilmoituksen, jossa kerrotaan muutoksesta.

Todennuksen vahvuus

Todennusasetuksen avulla hallinnoijan tilien järjestelmänvalvojat voivat vaatia alatilien käyttäjiä ottamaan käyttöön kaksivaiheisen vahvistuksen tai lisäsuojauksen tileillensä kirjautumisessa.

Kun kaksivaiheinen vahvistus määritetään, käyttäjät voivat valita, minä päivänä se tulee voimaan. Päivä suhteutetaan hallinnoijan tilin aikavyöhykkeen mukaan, ja se on oletuksena seitsemän päivän kuluttua määrityspäivästä. Jos käyttöönottopäiväksi valitaan meneillään oleva päivä, asetus tulee voimaan välittömästi.

Todennusasetusten päivittäminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon ja valitse Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Turvallisuus-välilehteä.
  4. Klikkaa Todennus ja valitse Kaksivaiheinen vahvistus.
  5. Valitse, kumpaa asetus koskee: "Tämä hallinnoijan tili" tai "Tämä hallinnoijan tili ja kaikki sen omistamat tilit".
  6. Valitse Pakollinen alkaen ‑kohdan vierestä päivämäärä (hallinnoijan tilin aikavyöhykkeen mukaan suhteutettu), jolloin hallinnoijan tilin omistamilla tileillä vaaditaan kaksivaiheinen vahvistus.
  7. Klikkaa Tallenna.

Sallitut verkkotunnukset

Sallitut verkkotunnukset ‑turvallisuusasetuksella hallinnoijan tilien järjestelmänvalvojat voivat rajoittaa sitä, mitkä sähköpostiverkkotunnukset voidaan kutsua hallinnoijan tilille tai alatileille, joiden omistava järjestelmänvalvoja hallinnoijan tili on. Tämä auttaa ehkäisemään luvattomien käyttäjien pääsyä tileille.

Sallitun verkkotunnuksen lisääminen

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.
  1. Kirjaudu Google Adsin hallinnoijan tilille.
  2. Klikkaa Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon ja valitse Pääsyoikeudet ja turvallisuus.
  3. Klikkaa Turvallisuus-välilehteä.
  4. Klikkaa Sallitut verkkotunnukset ja valitse Lisää verkkotunnus.
  5. Lisää verkkotunnus, jonka haluat sallia.
  6. Valitse, kumpaa asetus koskee: "Tämä hallinnoijan tili" tai "Tämä hallinnoijan tili ja kaikki sen omistamat tilit".
  7. Klikkaa Tallenna.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hyvä tietää

Suojausvaihtoehdot