Beskyt din Google Ads-konto: Sikkerhedsfuldmagter på managerkontoniveau

Hvad er "sikkerhedsfuldmagter på managerkontoniveau"?

Sikkerhedsfuldmagter på managerkontoniveau er minimumsikkerhedsindstillinger, der håndhæves på alle underkonti, en managerkonto er registreret som administrativ ejer af (både nu og i fremtiden). Disse sikkerhedsindstillinger er tilgængelige for administratorer af managerkonti og kan anvendes på alle nuværende og fremtidige underkonti, der ejes af administratoren.

Underkonti kan vælge at have strengere sikkerhedsindstillinger. Sikkerhedsfuldmagter på managerkontoniveau sikrer kun, at ingen underkonti har mindre omfattende sikkerhedsindstillinger.

Når der anvendes en sikkerhedsfuldmagt på managerkontoniveau, modtager administratorerne af de ejede underkonti en mail, og der vises en bannernotifikation i Google Ads med information om ændringen.

Godkendelsesstyrke

Administratorer af managerkonti kan med indstillingen Godkendelse kræve, at brugere af ejede underkonti aktiverer Totrinsverificering eller Avanceret beskyttelse på deres konti for at logge ind.

Når totrinsverificeringen er konfigureret, kan brugerne angive en dato for, hvornår den skal træde i kraft. Denne dato angives i forhold til tidszonen for den pågældende managerkonto og er som standard 7 dage efter dags dato. Hvis dags dato vælges, træder indstillingen i kraft med det samme.

Opdater dine indstillinger for godkendelse

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på ikonet Administrator Admin Icon og derefter på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på fanen "Sikkerhed".
  4. Klik på Godkendelse, og vælg Totrinsverificering.
  5. Vælg, om indstillingen er angivet til "Denne managerkonto" eller "Denne managerkonto og alle konti, der ejes af den".
  6. Ud for "Obligatorisk fra og med" skal du vælge den dato (i forhold til managerkontoens tidszone), hvor totrinsverificeringen skal træde i kraft for konti, der ejes af denne managerkonto.
  7. Klik på Gem.

Tilladte domæner

Sikkerhedsindstillingen "Tilladte domæner" giver administratorer af managerkonti mulighed for at angive begrænsninger for, hvilke maildomæner der kan inviteres til at få adgang til managerkontoen og de underkonti, den er registreret som administrativ ejer af. Denne indstilling kan du bruge som en hjælp til at mindske risikoen for, at uautoriserede brugere får adgang til dine konti.

Tilføj et tilladt domæne

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Log ind på din Google Ads-managerkonto.
  2. Klik på ikonet Administrator Admin Icon og derefter på Adgang og sikkerhed.
  3. Klik på fanen "Sikkerhed".
  4. Klik på Tilladte domæner, og klik på Tilføj domæne.
  5. Angiv det domænenavn, du vil tillade.
  6. Vælg, om indstillingen er angivet til "Denne managerkonto" eller "Denne managerkonto og alle konti, der ejes af den".
  7. Klik på Gem.

Relaterede links

Sikkerhedscenter

Sikkerhedsrelaterede muligheder