Protegir un compte de Google Ads: ordres de seguretat d'un compte de gestor

Què són les ordres de seguretat d'un compte de gestor?

Les ordres de seguretat d'un compte de gestor són les opcions de configuració de seguretat mínimes que s'apliquen en tots els subcomptes actuals i futurs dels quals un compte de gestor té la propietat administrativa. Aquestes opcions estan disponibles per als usuaris administradors dels comptes de gestor i es poden aplicar a tots els subcomptes actuals i futurs que pertanyen al gestor.

Als subcomptes s'hi poden aplicar opcions de seguretat més estrictes. Les ordres de seguretat del compte de gestor només garanteixen que no hi hagi cap subcompte que tingui una configuració de seguretat més dèbil.

Quan s'aplica una ordre de seguretat del compte de gestor, els usuaris administradors dels subcomptes que pertanyen al compte de gestor rebran un correu electrònic i veuran una notificació de bàner a Google Ads en què se'ls informarà del canvi.

Seguretat de l'autenticació

Si feu servir l'opció de configuració Autenticació, els usuaris administradors dels comptes de gestor poden requerir que els usuaris dels subcomptes que els pertanyen activin la verificació en dos passos o la Protecció avançada als seus comptes per iniciar la sessió.

Quan es configura la verificació en dos passos, els usuaris poden especificar una data a partir de la qual aquesta verificació entrarà en vigor. Aquesta data és relativa a la zona horària del compte de gestor en qüestió i s'estableix de manera predeterminada en 7 dies després. Si se selecciona la data actual, l'opció de configuració serà efectiva immediatament.

Actualitzar la configuració d'autenticació

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona Administració Admin Icon i, tot seguit, a Accés i seguretat.
  3. Feu clic a la pestanya "Seguretat".
  4. Feu clic a Autenticació i seleccioneu Verificació en dos passos.
  5. Trieu si voleu que l'opció de configuració estigui definida en "Aquest compte de gestor" o en "Aquest compte de gestor i tots els comptes que li pertanyen".
  6. Al costat d'"Obligatori a partir del dia", seleccioneu la data (relativa a la zona horària del compte de gestor) en què els comptes que pertanyen a aquest gestor exigiran la verificació en dos passos.
  7. Feu clic a Desa.

Dominis permesos

L'opció de seguretat de dominis permesos permet als usuaris administradors dels comptes de gestor restringir els dominis de correu electrònic que es poden convidar a accedir al compte de gestor i als subcomptes dels quals el compte de gestor té la propietat administrativa. Això redueix la probabilitat que usuaris no autoritzats accedeixin als vostres comptes.

Afegir un domini permès

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona Administració Admin Icon i, tot seguit, a Accés i seguretat.
  3. Feu clic a la pestanya "Seguretat".
  4. Feu clic a Dominis permesos i després a Afegeix un domini.
  5. Introduïu el nom del domini que vulgueu permetre.
  6. Trieu si voleu que l'opció de configuració estigui definida en "Aquest compte de gestor" o en "Aquest compte de gestor i tots els comptes que li pertanyen".
  7. Feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Centre de seguretat

Opcions de seguretat