Gjør Google Ads-kontoen din sikrere: Bekreft identiteten din

Hva er «Bekreft identiteten din»-utfordringer?

Disse utfordringene er utformet for å bidra til å beskytte kontoen din i forbindelse med sensitive handlinger. I Google Ads kan du bli bedt om å bekrefte identiteten din én gang i løpet av 24 timer ved å ta en utfordring, som kan bestå av at du mottar en sikkerhetskode på telefonen.

Slik fungerer det

Når du prøver å utføre handlingene (oppført nedenfor), kan du bli bedt om å bekrefte identiteten din, ved å ta sikkerhetsutfordringer:

• invitere standard- eller administratorbrukere
  • gjøre uvanlige budsjett- eller masseendringer
  • opprette annonser med nettadressedomener du ikke har brukt i kontoen din tidligere
  • opprette kampanjer med apper du ikke har brukt i kontoen din tidligere

Nødvendig informasjon:

• Bekreft identiteten din-utfordringer er gjensidig utelukkende med kontofullmaktene dine og innstillingene dine for totrinnsbekreftelse.
  • Hvis du slår av totrinnsbekreftelse, deaktiveres ikke «Bekreft identiteten din»-sikkerhetsutfordringene.
  • Bekreft identiteten din-utfordringer lanseres i alle kontoer i 2022.
  • Snakk med Google-representanten din hvis du vil velge bort disse utfordringene.

Alternativer for utfordringsbekreftelse

Når du prøver å utføre handlingene (oppført nedenfor), kan du bli bedt om å bekrefte identiteten din, ved å ta sikkerhetsutfordringer:

• en forespørsel som sendes til telefonen din
  • en bekreftelseskode som sendes via tekstmelding
  • bekreftelse via telefonsamtale
  • en sikkerhetskode på Android-enheten din
  • skjermlås eller fingeravtrykk på Android-enheten din
  • en sikkerhetsnøkkel som er koblet til Google-kontoen din

Linker til relatert innhold

Sikkerhetsalternativene dine

Sikkerhetssenteret