Uw Google Ads-account beveiligen: bevestigen dat u het bent

Wat zijn opdrachten voor identiteitsbevestiging?

Deze opdrachten zijn bedoeld uw account te beschermen als u gevoelige acties probeert uit te voeren. Google Ads kan u één keer per 24 uur vragen om uw identiteit te bevestigen door een opdracht uit te voeren, zoals een beveiligingscode naar uw telefoon laten sturen.

Hoe dit werkt

Als u deze acties uitvoert (zie hieronder), kunt u worden gevraagd te bevestigen dat u het bent door een beveiligingsopdracht uit te voeren:

• Standaardgebruikers of beheerders uitnodigen
  • Ongebruikelijke budget- of bulkwijzigingen uitvoeren
  • Advertenties maken met URL-domeinen die niet eerder in uw account zijn gebruikt
  • Campagnes maken met apps die niet eerder in uw account zijn gebruikt

Wat u moet weten

• Opdrachten voor identiteitsbevestiging en accountmachtigingen en instellingen voor verificatie in 2 stappen sluiten elkaar uit.
  • Als u verificatie in 2 stappen uitzet, worden opdrachten voor identiteitsbevestiging niet uitgezet.
  • Opdrachten voor identiteitsbevestiging worden in 2022 uitgerold voor alle accounts.
  • Neem contact op met uw Google-vertegenwoordiger als u zich wilt afmelden voor deze opdrachten.

Verificatieopties voor opdrachten

Als u deze acties uitvoert (zie hieronder), kunt u worden gevraagd te bevestigen dat u het bent door een beveiligingsopdracht uit te voeren:

• Prompt op uw telefoon
  • Verificatiecode per sms
  • Verificatie via telefoongesprek
  • Beveiligingscode op uw Android-apparaat
  • Schermvergrendeling of vingerafdruk op uw Android-apparaat
  • Beveiligingssleutel gekoppeld aan uw Google-account

Gerelateerde links

Uw beveiligingsopties

Beveiligingshub