Google Ads ‐tilin suojaaminen: Henkilöllisyyden todentaminen

Mitä Todenna henkilöllisyytesi ‑tietoturvahaasteet ovat?

Näiden haasteiden tarkoituksena on auttaa suojaamaan tiliäsi, kun yrität tehdä tietynlaisia muutoksia. Google Ads voi pyytää sinua todentamaan henkilöllisyytesi kerran vuorokaudessa suorittamalla haasteen, joka voi olla esimerkiksi puhelimeesi lähetetyn suojauskoodin lisääminen.

Näin ne toimivat

Sinua saatetaan pyytää todentamaan henkilöllisyytesi tekemällä jokin tietoturvahaaste, kun yrität

• kutsua tavallisia käyttäjiä tai järjestelmänvalvojia
  • tehdä epätavallisia budjetti- tai joukkomuutoksia
  • luoda mainoksia, joiden URL-osoitteen verkkotunnuksia ei ole aiemmin käytetty tililläsi
  • luoda kampanjoita, joihin kuuluvia sovelluksia ei ole aiemmin käytetty tililläsi.

Hyvä huomata

• Todenna henkilöllisyytesi ‑haasteet sekä tilisi mandaatit ja kaksivaiheisen vahvistuksen asetukset ovat toisensa poissulkevia.
  • Kaksivaiheisen vahvistuksen poistaminen käytöstä ei poista käytöstä Todenna henkilöllisyytesi ‐tietoturvahaasteita.
  • Todenna henkilöllisyytesi ‑haasteet tulevat käyttöön kaikilla tileillä vuonna 2022.
  • Jos haluat poistaa haasteet käytöstä, ota yhteyttä Googlen edustajaan.

Haastevaihtoehdot

Kun yrität tehdä yllä mainittuja asioita, sinua saatetaan pyytää todentamaan henkilöllisyytesi tekemällä jokin seuraavista tietoturvahaasteista:

• puhelimeen lähetettävä kehote
  • vahvistuskoodi tekstiviestillä
  • vahvistus puhelinsoitolla
  • suojauskoodi Android-laitteella
  • näytön lukitus tai sormenjälki Android-laitteella
  • Google-tiliisi liittyvä suojausavain.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Suojausvaihtoehdot

Hyvä tietää