Protegir un compte de Google Ads: verificació en dos passos

L'autenticació multifactorial o la verificació en dos passos estan dissenyades per evitar el segrest de comptes i l'accés no autoritzat. La verificació en dos passos pot ajudar a impedir que individus amb males intencions accedeixin al compte, encara que la vostra contrasenya estigui en perill. Si la configureu, haureu d'iniciar la sessió al compte mitjançant una contrasenya i un segon pas de verificació. El segon pas de verificació pot ser un dels següents:

• Una trucada
  • L'aplicació Google Authenticator de Google Play Store Google Play i l'App Store d'Apple
  • Una sol·licitud de Google en un dispositiu mòbil compatible
  • Una clau de seguretat
  • Un missatge de text (SMS)

La verificació en dos passos ajuda a impedir que els atacants potencials no puguin accedir al compte, ni tan sols si en tenen la contrasenya.

Si no voleu introduir un codi de verificació en dos passos ni utilitzar la vostra clau de seguretat cada vegada que inicieu la sessió al Compte de Google, podeu marcar l'ordinador o el dispositiu mòbil com de confiança i no se us tornarà a demanar.

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Activar la verificació en dos passos

Per activar la verificació en dos passos, feu el següent:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Al tauler de navegació, seleccioneu Seguretat.
  4. A "Verificació durant l'inici de sessió", seleccioneu Verificació en dos passos i, tot seguit, seleccioneu Comença.
  5. Seguiu els passos en pantalla.

Eines per a la verificació en dos passos

Utilitzar l'aplicació Google Authenticator

Baixeu l'aplicació Google Authenticator i registreu-vos amb el Compte de Google. L'aplicació us dirigirà automàticament a la pantalla de verificació en dos passos. Més informació sobre la verificació amb l'aplicació Google Authenticator

Triar una contrasenya única i segura

Una contrasenya segura conté una combinació de números, caràcters i lletres (amb distinció entre majúscules i minúscules) perquè no es pugui esbrinar fàcilment. No utilitzeu la mateixa contrasenya per a llocs web diferents.

Mantenir actualitzades les opcions de recuperació d'un compte

Comproveu que les opcions de recuperació del compte estiguin actualitzades per evitar que se us bloquegi l'accés al compte.

Analitzar l'ordinador per comprovar si hi ha programari maliciós

Assegureu-vos que la protecció antivirus de l'ordinador estigui actualitzada i que executeu periòdicament una anàlisi completa del sistema. Algú podria robar-vos la informació personal propagant programari maliciós pel vostre sistema. Per això, executar anàlisis completes del sistema de manera periòdica pot garantir que es mantingui lliure de programari maliciós. Més informació sobre com us podeu protegir del programari maliciós

Desactivar la verificació en dos passos

Google recomana fermament a tots els anunciants que facin servir la verificació en dos passos per iniciar la sessió als seus comptes. La verificació en dos passos protegeix el compte i les dades sensibles davant possibles atacants, fins i tot encara que tinguin la vostra contrasenya. Si us estimeu més no protegir el compte, seguiu aquestes instruccions.

Pas 1: desactiveu el requisit de verificació en dos passos a Google Ads

Nota: per fer aquest canvi, heu de tenir accés administratiu.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Al tauler de navegació, seleccioneu Seguretat.
  4. Feu clic a Mètode d'autenticació per desplegar el tauler.
  5. Definiu el mètode d'autenticació en "Estàndard".
  6. Feu clic a Desa.

Pas 2: desactiveu la verificació en dos passos al Compte de Google

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administració Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. Al tauler de navegació, seleccioneu Seguretat.
  4. A "Verificació durant l'inici de sessió", seleccioneu Verificació en dos passos.
  5. Feu clic a Desactiva.

Enllaços relacionats

Centre de seguretat

Opcions de seguretat