Protegir un compte de Google Ads: dominis de correu electrònic permesos

Què són els dominis de correu electrònic permesos o els dominis permesos?

Els dominis de correu electrònic permesos o els dominis permesos són una opció de la configuració de seguretat que us permet controlar quins dominis de correu electrònic es poden afegir al compte de Google Ads.

Els dominis permesos us permeten garantir que els usuaris de fora de la vostra organització no rebin una invitació a accedir al vostre compte de Google Ads. Per exemple, si definiu "example.com" com el domini de correu electrònic permès al vostre compte, només podreu convidar usuari@example.com al compte, però no usuari@gmail.com. Tingueu en compte que només els usuaris amb accés administratiu poden afegir dominis de correu electrònic permesos als comptes.

Com es poden activar el dominis de correu electrònic permesos?

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Administrador Admin Icon.
  2. Feu clic a Accés i seguretat.
  3. A la part superior de la pàgina, feu clic a la pestanya Seguretat.
  4. Feu clic a Dominis permesos per desplegar el tauler.
  5. Feu clic a Afegeix un domini per afegir un domini a la llista.
    • Per treure un domini de la llista, feu clic a la icona "x" que hi ha a la dreta del domini.
  6. Feu clic a Desa.

Enllaços relacionats

Centre de seguretat

Opcions de seguretat