Om pålagte daglige kostnadsgrenser for Google Ads-kontoer

Med en pålagt daglig kostnadsgrense fastsettes det maksimale beløpet du kan bruke på alle annonsekampanjene i Google Ads-kontoen din per dag.

Dette kan du forvente

Når kontoen din får en pålagt daglig kostnadsgrense, ser du varsler i kontoen om den nye grensen. Denne kostnadsgrensen overstyrer kampanjebudsjetter du selv har angitt.

Selv om slike pålagte kostnadsgrenser ikke påvirker resultatene for annonsekampanjene dine, stopper annonsevisningen når du har nådd den pålagte daglige kostnadsgrensen. Når kostnadsgrensen har trådt i kraft, er annonsekampanjene fortsatt aktive, og annonseleveringen gjenopptas automatisk neste dag.

Hvorfor bruker vi en pålagt daglig kostnadsgrense i kontoer?

Vi ønsker å tilby et trygt og pålitelig økosystem for annonsering til brukerne og annonsørene våre. I noen situasjoner når systemene våre registrerer uvanlig aktivitet i en konto, får den automatisk en pålagt daglig kostnadsgrense. Hvis det skjer med kontoen din, må du gi oss mer informasjon om kontoen før du kan øke kostnadene.

I noen tilfeller kan vi pålegge en kostnadsgrense for en Google Ads-konto i en kort periode for å undersøke om annonsøren gjør noe som potensielt kan utgjøre en risiko for brukerne våre, Google eller partnerne våre. Når vi vurderer kontoen som trygg, fjernes kostnadsgrensen. Finn ut mer om kontoer som settes på pause midlertidig fordi de må undersøkes.

Hvordan kan du fjerne kostnadsgrensen?

Du kan fjerne kostnadsgrensen slik:

1. Gjennomfør annonsørbekreftelsen hvis du ble bedt om det. Du starter den ved å følge linken i varselet i kontoen din.
  2. I undersøkelsesperioden må du vise annonser som overholder Google Ads-retningslinjene.

Slik fullfører du bekreftelsen:

1. Svar på noen enkle spørsmål om Google Ads-kontoen og bedriften din.
  2. Bekreft identiteten din.

I tillegg må du kanskje sende inn dokumentasjon, som vi gjennomgår i løpet av 5–7 virkedager. Når du har fullført annonsørbekreftelsen, kan den pålagte daglige kostnadsgrensen bli fjernet fra kontoen din i løpet av 1 virkedag. Du får en oppdatering i et varsel i kontoen. Finn ut mer om hvordan du fullfører identitetsbekreftelsen.

Hvis du blir bedt om å gjennomføre annonsørbekreftelsen, bør du være oppmerksom på at det ikke er noen frist for å fullføre den for å oppheve den pålagte daglige kostnadsgrensen. Kontoen din trenger ikke å overholde fristen på 30 dager som er beskrevet på siden for annonsørbekreftelse.

Linker til relatert innhold