Ehdolliset päivittäiset käyttörajat Google Ads ‑tileillä

Ehdollinen päivittäinen käyttöraja määrittelee summan, joka Google Ads ‑tililläsi voidaan käyttää päivässä kaikkiin kampanjoihin.

Mistä on kyse?

Kun tilillesi asetetaan ehdollinen päivittäinen käyttöraja, näet siitä ilmoituksen tililläsi. Käyttöraja on etusijalla asettamiisi kampanjabudjetteihin nähden.

Käyttörajat eivät vaikuta mainoskampanjoidesi tuloksiin, mutta mainokset lakkaavat näkymästä, kun saavutat ehdollisen päivittäisen käyttörajan. Tällöin mainoskampanjasi pysyvät aktiivisena ja mainokset alkavat automaattisesti näkyä taas seuraavana päivänä.

Miksi tileille asetetaan ehdollisia päivittäisiä käyttörajoja?

Haluamme tarjota käyttäjille ja mainostajille turvallisen ja luotettavan mainosekosysteemin. Tietyissä tilanteissa, kun järjestelmämme epäilevät tiliisi liittyvän epätavallista toimintaa, tilille asetetaan automaattisesti ehdollinen päivittäinen käyttöraja. Tällöin sinun on toimitettava meille lisätietoa tilistäsi, ennen kuin voit käyttää mainontaan enemmän rahaa.

Joissakin tapauksessa saatamme asettaa Google Ads ‑tilille tilapäisen käyttörajan, jos havaitsemme, että mainostajan toiminta saattaa aiheuttaa riskejä käyttäjille, Googlelle tai yhteistyökumppaneille, ja tiliä on tutkittava tarkemmin. Käyttöraja poistetaan, kun olemme todenneet tilin turvalliseksi. Lue lisää tilapäisestä keskeytyksestä tilin tutkinnan ajaksi.

Miten käyttörajan saa poistettua?

Tee näin:

1. Tee mainostajantodennus, jos sinua on kehotettu siihen. Aloita klikkaamalla tililläsi näkyvässä ilmoituksessa olevaa linkkiä.
  2. Julkaise tutkinnan aikana mainoksia, jotka ovat Google Ads ‑käytäntöjen mukaisia.

Todennuksessa on kaksi vaihetta:

1. Vastaa Google Ads ‑tiliäsi ja yritystäsi koskeviin peruskysymyksiin.
  2. Todenna henkilöllisyytesi.

Sinun on myös toimitettava tiettyjä asiakirjoja, ja ne tarkastetaan 5–7 arkipäivän kuluessa. Kun olet läpäissyt mainostajantodennuksen, ehdollinen päivittäinen käyttöraja voi poistua tililtäsi yhden arkipäivän kuluessa. Näet siitä ilmoituksen tililläsi. Lue lisää henkilöllisyyden todentamisesta.

Jos sinua kehotetaan tekemään mainostajantodennus, huomaathan, ettei todennuksen tekemiselle ole aikarajaa, kun haluat poistaa ehdollisen päivittäisen käyttörajan. Sinun ei tarvitse noudattaa tililläsi 30 päivän aikarajoja, joista kerrotaan mainostajantodennusta käsittelevällä sivulla.