Recordatori: actualitzeu les campanyes locals a Màxim rendiment

23 d'agost de 2022

A principis d'any, vam fer un avançament de la cronologia i del procés per actualitzar les campanyes intel·ligents de compres i les campanyes locals a Màxim rendiment mitjançant l'eina d'autoactualització a Google Ads.

L'eina d'autoactualització per a les campanyes locals ja està disponible per als anunciants aptes i es continuarà llançant per fases durant l'agost i el setembre. És molt recomanable que feu servir l'eina per actualitzar les campanyes tan aviat com pugueu a fi de començar a preparar-vos per al període de festes. Tindreu accés a l'eina d'autoactualització abans que comencin les actualitzacions automàtiques. Si trieu no utilitzar l'eina d'autoactualització, rebreu una notificació a Google Ads unes setmanes abans que les campanyes s'actualitzin automàticament perquè pugueu preparar-vos.

Si les vostres campanyes no són aptes per a l'eina d'autoactualització i no se us notifica cap actualització automàtica, les campanyes locals no s'actualitzaran a Màxim rendiment fins al 2023. Si les vostres campanyes tenen accés a l'eina d'autoactualització i no s'actualitzen automàticament a finals de setembre, continuareu tenint accés a l'eina d'autoactualització fins que l'actualització automàtica es reprengui el 2023. Això garantirà que les campanyes no pateixin cap interrupció durant el concorregut període de festes.

Com puc fer l'autoactualització?

Podeu actualitzar les campanyes locals pel vostre compte mitjançant l'eina d'autoactualització, a la qual s'accedeix des de les notificacions, la pàgina Recomanacions o la pàgina Campanyes de Google Ads.

Screenshot of Recommendations page in the Google Ads UI

Quan les campanyes s'autoactualitzen mitjançant l'eina o s'actualitzen automàticament, l'historial de rendiment de les campanyes locals anteriors es transfereix a les noves campanyes Màxim rendiment per mantenir un rendiment coherent. Les opcions de configuració de les campanyes, com ara els objectius de conversió, el pressupost, els recursos de creativitat i l'estratègia d'oferta, també es transfereixen automàticament a Màxim rendiment.

Després d'actualitzar les campanyes locals, apliqueu aquestes cinc pràctiques recomanades per treure el màxim profit de les campanyes Màxim rendiment:

1. Utilitzeu el Planificador de rendiment a fi de planificar els pressupostos per al proper període de festes i d'avaluar com els canvis en el pressupost poden afectar el rendiment de la vostra campanya.
  2. A fi de preparar-vos per als dies més forts del període de festes o les rebaixes de cap de setmana, inicieu la campanya amb una antelació de dues o tres setmanes i, a continuació, actualitzeu la creativitat sovint per passar d'una creativitat de botiga més genèrica a una de centrada en els vostres objectius (per exemple, promocionar productes per al període de festes, oferir promocions, etc.). Això us permet fer promocions basades en el temps sense afectar el rendiment.
  3. Definiu un valor per a cada acció de conversió perquè les campanyes puguin assolir millor els vostres objectius. Per exemple, un clic de trucada telefònica té un valor de 3 €, un clic per obtenir indicacions té un valor de 5 € i una visita a la botiga té un valor de 10 € per a la vostra empresa.
  4. Seleccioneu una crida a l'acció per grup de recursos.
    • Tot i que les campanyes locals admeten diverses crides a l'acció personalitzades per grup d'anuncis, les campanyes Màxim rendiment admeten una crida a l'acció predefinida per grup de recursos. Durant l'actualització, s'actualitzaran fins a cinc crides a l'acció per als clients i esdevindran només de lectura a Màxim rendiment.
  5. Desactiveu la programació d'anuncis o la segmentació geogràfica. Tot i que aquestes opcions de configuració estan disponibles a les campanyes Màxim rendiment, no us recomanem que les apliqueu, ja que poden afectar negativament el rendiment de la campanya.

Què passarà amb les campanyes locals anteriors?

Un cop hàgiu fet l'actualització a Màxim rendiment, les campanyes locals anteriors s'establiran en l'estat "Treta". No podreu editar-les, reactivar-les ni crear-ne de noves després que les campanyes comencin a autoactualitzar-se. L'historial de dades continuarà estant disponible a la pàgina Campanyes o a la pàgina Visió general de Google Ads. Les campanyes que s'optimitzen a fi d'assolir els objectius de botiga s'han de crear a Màxim rendiment. Obteniu més informació sobre el procés d'actualització al Centre d'ajuda.

Feu l'actualització a Màxim rendiment al més aviat possible a fi d'assegurar-vos que estigueu a punt per al pròxim període de festes. També podeu visitar el Centre d'ajuda per consultar més pràctiques recomanades i afegir al calendari l'esdeveniment Think Retail, que tindrà lloc el 30 d'agost, per conèixer les últimes tendències del període de festes i maneres de preparar la vostra empresa.

Publicat per Nagarjun Bangalore, director de producte, campanyes Màxim rendiment

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now