Informes Màxim rendiment a Google Analytics

Google Analytics 4 (GA4) ha substituït Universal Analytics (UA). L'1 de juliol de 2023, les propietats de Universal Analytics estàndard van deixar de tractar dades. Les propietats de Universal Analytics 360 amb una comanda en curs es beneficiaran d'una sola pròrroga de processament que acabarà l'1 de juliol de 2024. És fonamental que migreu la vostra propietat de Universal Analytics a Google Analytics 4. Obteniu informació sobre com es pot fer el canvi a Google Analytics 4.

Màxim rendiment és una campanya basada en objectius que us permet accedir a tot l'inventari de Google Ads des d'una única campanya.

A Google Ads, els informes s'utilitzen per optimitzar el rendiment. Tanmateix, hi ha alguns aspectes que cal tenir en compte sobre com es mostren les campanyes Màxim rendiment als productes de Google Analytics.

Aspectes a tenir en compte

• Una campanya Màxim rendiment segueix sent una campanya de Google Ads. Per tant, totes les consideracions sobre Google Analytics i Google Ads també s'apliquen a les campanyes Màxim rendiment.
  • Els informes de campanyes Màxim rendiment funcionen de la manera prevista a la pestanya "Campanyes". Les dades de les campanyes Màxim rendiment es poden dividir en diverses files quan s'utilitzen en combinació amb les dimensions Campanya, Identificador de campanya o Identificador de la campanya. En aquests casos, us recomanem que feu servir la pestanya "Campanyes".
  • Els filtres (informes, visualitzacions o la combinació de tots dos) que no siguin compatibles amb les campanyes Màxim rendiment, per exemple, grup d'anuncis, termes de campanya i contingut de la campanya, poden fer que les estadístiques es mostrin de manera incorrecta. Us recomanem que traieu aquests filtres abans de provar de consultar l'informe d'una campanya Màxim rendiment.
  • Màxim rendiment compta les conversions, que provenen de Conversions de visualització amb implicació, mentre que Google Analytics no compta aquestes conversions de manera predeterminada. Obteniu més informació sobre com es poden configurar i gestionar els esdeveniments de conversió a GA4.
Nota: feu l'actualització a Google Analytics 4, que és totalment compatible amb els informes de campanyes Màxim rendiment.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now