Om Performance Max för resemål

Performance Max-kampanjer för resemål är det enklaste sättet för resultatstrategiska hotellannonsörer att visa annonser i alla Googles tjänster. Det gör det enkelt för annonsörer att skapa egendomsspecifika tillgångsgrupper och maximera resultatet med Google Ads.

Fördelar

• Generera fler konverteringar med hjälp av Googles AI: Annonsörer som använder Performance Max-kampanjer får i genomsnitt 18 % fler konverteringar till en liknande kostnad per åtgärd. Googles AI utvidgar din räckvidd genom att effektivisera tillägget av nya annonsformat och visar annonser på sju av Googles plattformar, bland annat Sök, YouTube och Gmail. Kanalen för hotellannonser blir tillgänglig senare under 2023. Funktionen använder Googles hotelldata för att visa dina annonser när människor söker efter ditt hotell.
  • Enklare kampanjinställning och rapportering: Det är enkelt att ställa in Performance Max för resemål. Du får förslag på budskap, bilder, webbadress, bekvämligheter och funktioner från din egendom för att
  • Förbättrad effektivitet: Performance Max för resemål baseras helt på Googles AI och körs i alla kanaler. Det ger dig mer tid att fokusera på strategiska initiativ som budgetplanering, att lägga till mer övertygande annonstillgångar, optimera via Rekommendationer och analysera insikter, vilket kan förbättra din övergripande marknadsföringsstrategi.
  • Tips om Avsett för dig-målgrupp för resor: Google använder befintlig hotelldata, till exempel plats, bekvämligheter, betyg och annat, för att automatiskt lägga till målgruppstips relaterade till varje hotell i din kampanj.

Här visas annonserna

Performance Max-annonser visas i alla Googles kanaler, som YouTube, Display, Sök, Förslag, Gmail, Maps och Travel Channel. Performance Max för resemål kan också visa samma annonsformat som hotellkampanjer när prisinformation är tillgänglig.

När du skapar en kampanj i Google Ads kan du förhandsgranska var och hur dina annonser visas. Däremot går det inte att inkludera specifika priser i förhandsgranskningar av annonser i Performance Max för resemål i Google Ads. På grund av variationer i kostnader inom resebranschen visas platshållarpriser i förhandsgranskningar av annonser för Performance Max för resemål.

Läs om hur du skapar en Performance Max-kampanj för resemål.