Om Performance Max for reiser

Performance Max-kampanjer for reiser er den enkleste løsningen for resultatbaserte hotellannonsører som vil vise annonser i alle Google-tjenester. Dermed kan annonsører enkelt opprette eiendomsspesifikke elementgrupper og sikre best mulig resultater med Google Ads.

Fordeler

• Generer flere konverteringer med AI-løsninger fra Google: Annonsører som bruker Performance Max-kampanjer, får i snitt 18 % flere konverteringer til omtrent samme kostnad per handling. Med AI-løsninger fra Google får du større rekkevidde ved at du kan bruke nye annonseformater og vise annonser på sju Google-plattformer, deriblant i søk, i Gmail, på YouTube og i kanalen for hotellannonser. Teknologien drar nytte av Googles hotelldata slik at annonsene dine vises når folk søker etter eiendommen din.
  • Forenklet konfigurering av og rapportering om kampanjer: Det er enkelt å konfigurere Performance Max for reiser, og du får forslag til bilder, meldinger, nettadresser, fasiliteter og funksjoner fra eiendommen som kan brukes til følgende:
  • Mer effektiv drift: Performance Max for reiser er basert på AI-løsninger fra Google og kjøres i alle kanaler. Dermed kan du fokusere på strategiske tiltak som å planlegge budsjetter, legge til mer fengende reklameelementer, optimalisere ved hjelp av anbefalinger og analysere statistikk som kan bidra til å finstemme den overordnede markedsføringsstrategien.
  • «Laget for deg»-målgruppehint for reisekampanjer: Google bruker de eksisterende hotelldataene dine, for eksempel om sted, fasiliteter, stjernerangering og mye mer, til å legge til målgruppehint automatisk for hver eiendom i kampanjen.

Her blir annonsene vist

Performance Max-annonser vises i alle Google-kanalene, deriblant søk, Maps, Gmail, YouTube, Discover, Reise-kanalen og Displaynettverket. Performance Max for reiser kan også vise de samme annonseformatene som hotellkampanjer når priser er tilgjengelige.

Når du lager en kampanje i Google Ads, kan du se en forhåndsvisning av hvor og hvordan annonsene blir vist. Men det er ikke mulig å ta med bestemte priser i forhåndsvisninger av annonser fra Performance Max for reiser i Google Ads. I forhåndsvisninger av slike annonser blir det vist plassholderpriser som følge av kostnadssvingninger i reiselivsbransjen.

Finn ut mer om hvordan du kan lage Performance Max-kampanjer for reiser.

Linker til relatert innhold