Over Performance Max-campagnes voor reisdoelen

Prestatiegebaseerde hoteladverteerders die advertenties willen tonen in alle Google-services, kunnen dit het makkelijkst doen met Performance Max-campagnes voor reisdoelen. Daardoor kunnen adverteerders makkelijk accommodatiespecifieke componentengroepen maken en hun prestaties maximaliseren met Google Ads.

Voordelen

• Meer conversies via AI van Google: Adverteerders die Performance Max-campagnes gebruiken, krijgen in totaal gemiddeld 18% meer conversies tegen vergelijkbare kosten per actie. AI van Google vergroot uw bereik door de toevoeging van nieuwe advertentie-indelingen te stroomlijnen. Er worden advertenties getoond op 7 Google-platforms, waaronder Zoeken, YouTube, Gmail en het kanaal voor hoteladvertenties. Dit gebruikt de hotelgegevens van Google om uw advertenties te tonen wanneer mensen naar uw accommodatie zoeken.
  • Vereenvoudigde instelling en rapportage voor campagnes: Performance Max voor reisdoelen is eenvoudig in te stellen. U krijgt berichten, afbeeldingen, URL's, voorzieningen en functies van uw accommodatie voor het volgende:
  • Verbeterde operationele efficiëntie: Performance Max voor reisdoelen wordt helemaal mogelijk gemaakt door AI van Google en wordt op alle kanalen getoond. Hierdoor heeft u meer tijd om zich te richten op strategische aspecten, zoals budgetplanning, aantrekkelijkere componenten voor advertentiemateriaal, optimalisatie via aanbevelingen en analyse van inzichten waarmee u uw hele marketingstrategie kunt verbeteren.
  • Reishints voor Gemaakt voor u-doelgroep: Google gebruikt de bestaande hotelgegevens, zoals locatie, voorzieningen en sterbeoordeling, om automatisch doelgroephints toe te voegen voor elke accommodatie in uw campagne.

Waar uw advertenties worden getoond

Performance Max-advertenties worden getoond op alle kanalen van Google, zoals YouTube, Display, Zoeken, Discover, Gmail, Maps en Reizen. Performance Max voor reisdoelen kan ook dezelfde advertentie-indelingen tonen als hotelcampagnes wanneer er prijzen beschikbaar zijn.

Als u een campagne maakt in Google Ads, kunt u een voorbeeld weergeven van waar en hoe uw advertenties worden getoond. Het is alleen niet mogelijk om specifieke prijzen voor Performance Max voor reisdoelen op te nemen in advertentievoorbeelden in Google Ads. In deze advertentievoorbeelden worden tijdelijke prijzen getoond wegens schommelingen in de kosten in de reisbranche.

Meer informatie over hoe u een Performance Max-campagne voor reisdoelen maakt