Matkatavoitteille optimoidut Maksimitulokset-kampanjat

Matkatavoitteille optimoidut Maksimitulokset-kampanjat ovat tuloskeskeisille hotellimainostajille helpoin tapa mainostaa kaikissa Googlen palveluissa. Niiden avulla mainostajat voivat helposti luoda majoituspaikkakohtaisia elementtiryhmiä ja maksimoida tulokset Google Adsissa.

Hyödyt

• Lisää konversioita Googlen tekoälyn avulla: Maksimitulokset-kampanjoita käyttävät mainostajat saavat keskimäärin 18 % enemmän konversioita samantasoisella toimintakohtaisella hinnalla. Googlen tekoäly laajentaa tavoittavuutta optimoimalla uusien mainosmuotojen käyttöönoton, ja mainokset voivat näkyä seitsemässä Googlen palvelussa, esimerkiksi Haussa, YouTubessa, Gmailissa ja hotellimainoskanavassa. Tekoäly hyödyntää Googlen hotellidataa, minkä ansiosta mainoksesi voivat näkyä silloin, kun ihmiset hakevat majoituspaikkaasi.
  • Vaivaton kampanjan käyttöönotto ja raportointi: Matkatavoitteille optimoitu Maksimitulokset-kampanja on helppo ottaa käyttöön, sillä se ehdottaa majoituspaikkaasi liittyviä viestejä, kuvia, URL-osoitteita, mukavuuksia ja ominaisuuksia.
  • Toiminnan tehostuminen: Matkatavoitteille optimoitu Maksimitulokset-kampanja on täysin Googlen tekoälyyn perustuva kampanjatyyppi, joka näkyy kaikissa kanavissa. Sen avulla voit säästää aikaa ja keskittyä strategisiin toimiin, kuten budjettisuunnitteluun, kiinnostavien mainoselementtien lisäämiseen, kampanjan optimointiin suositusten avulla ja sellaisten vinkkien analysointiin, jotka voivat parantaa markkinointistrategiaa kokonaisuudessaan.
  • Sinulle tehtyjä yleisöjä koskevat vihjeet: Google lisää kampanjan kuhunkin majoituspaikkaan liittyviä yleisövihjeitä automaattisesti nykyisen hotellidatan (esim. sijainnin, mukavuuksien ja tähtiarvioiden) perusteella.

Missä mainokset näkyvät?

Maksimitulokset-kampanjoiden mainokset näkyvät kaikissa Googlen kanavissa, esimerkiksi YouTubessa, Display-verkostossa, Haussa, Discoverissa, Gmailissa, Mapsissa ja Travelissa. Matkatavoitteille optimoiduissa Maksimitulokset-kampanjoissa voi myös näkyä samoja mainosmuotoja kuin Hotellikampanjoissa, kun hinnat ovat saatavilla.

Kun luot kampanjan Google Adsissa, voit esikatsella, missä ja miten mainoksesi näkyvät. Matkatavoitteille optimoidussa Maksimitulokset-kampanjassa esikatseluun ei kuitenkaan voi lisätä tarkkoja hintoja. Matkailualan hintavaihteluiden vuoksi esikatselu sisältää hintojen sijasta paikkamerkit.

Katso, miten voit luoda matkatavoitteille optimoidun Maksimitulokset-kampanjan.