Hent potensielle salg via Google Ads API

Hvis du har tekniske spørsmål om Google Ads API (f.eks. spørsmål direkte relatert til bruk av API-et eller SDK-et eller feil mottatt fra API-et eller SDK-et), kan du følge feilsøkingstrinnene på siden for teknisk brukerstøtte for API-et.

Hvis du har spørsmål om Google Ads API som spesifikt er knyttet til UI-et i Google Ads, kan du klikke på «Kontakt oss» nederst på siden.

Du kan konfigurere Google Ads API til å overføre data om potensielle salg automatisk fra Google Ads til en plattform for dataadministrering (DMP) eller systemet du bruker til kunderelasjonshåndtering (CRM).

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan innhente potensielle salg via Google Ads API.

Fordeler

• Hent potensielle salg registrert over en periode på opptil 60 dager.
  • Potensielle salg som nylig er registrert, kan hentes i nær sagt sanntid.
  • Integrer Google Ads-kontoen din med en DMP eller et CRM som støttes, så du kan administrere de potensielle salgene dine på ønsket plattform.

Bruk Google Ads API til å eksportere potensielle salg

Med Google Ads API kan du motta data fra skjemaer for potensielle salg, deriblant potensielle salg fra kontoer du administrerer og har eiertilgang til, i CRM-systemet ditt uten å måtte laste ned en CSV-fil eller konfigurere en webhook-integrasjon. Påse at du har minst ett aktivt skjemaelement for potensielle salg, slik at du kan begynne å motta potensielle salg. Finn ut mer om skjemaelementer for potensielle salg.

Du må ha et utviklertoken for å bruke API-et til å eksportere data fra skjemaer for potensielle salg. Hvis du allerede bruker Google Ads API (tidligere kalt AdWords API), kan du bruke utviklertokenet du allerede har, til å konfigurere API-et slik at det eksporterer de potensielle salgene. Hvis du ikke allerede bruker Google Ads API, må du etablere en Google Ads-kontostruktur, deriblant en managerkonto og administrerte kontoer, før du kan bruke API-et. Finn ut hvordan du skaffer deg utviklertokener.

Bruk Google Ads API til å eksportere data fra skjemaer for potensielle salg

I utviklerveiledningen kan du se hvordan du utfører oppgaver knyttet til eksportering av potensielle salg via Google Ads API, for eksempel hvordan du autoriserer ønsket CRM-system.

Linker til relatert innhold