Recuperar contactes mitjançant l'API de Google Ads

Si teniu preguntes tècniques sobre l'API de Google Ads (per exemple, preguntes directament relacionades amb l'ús de l'API o de l'SDK, sobre errors rebuts de l'API o de l'SDK, etc.), feu servir els passos de resolució de problemes que trobareu a la pàgina d'assistència tècnica de l'API.

Si teniu preguntes sobre l'API de Google Ads que estan relacionades específicament amb la interfície d'usuari de Google Ads, feu clic a l'opció "Contacteu amb nosaltres" de la part inferior de la pàgina.

Podeu configurar l'API de Google Ads perquè enviï automàticament les dades de contactes de Google Ads al vostre sistema de gestió de relació amb els clients (CRM) o a la vostra plataforma de gestió de dades (DMP).

En aquest article obtindreu informació sobre com podeu recuperar contactes mitjançant l'API de Google Ads.

Avantatges

• Recupereu contactes de fins a 60 dies.
  • Els contactes acabats d'enviar estan disponibles per recuperar-se pràcticament en temps real.
  • Integreu el compte de Google Ads en un sistema de CRM o una DMP compatibles a fi que pugueu gestionar els contactes a la plataforma que trieu.

Accedir a l'API de Google Ads per exportar els contactes

L'API de Google Ads us permet rebre al vostre sistema de CRM dades de formularis de contactes, com ara contactes de comptes que gestioneu, i als quals teniu accés de propietat, sense haver de baixar un fitxer CSV ni configurar la integració d'un webhook. Assegureu-vos que tingueu com a mínim un recurs de formulari de contactes actiu per començar a rebre contactes. Obteniu més informació sobre LeadFormAsset.

Necessiteu un testimoni de desenvolupador per accedir a l'API a fi d'exportar les dades de formularis de contactes. Si ja utilitzeu l'API de Google Ads (anteriorment, API d'AdWords), utilitzeu el vostre testimoni de desenvolupador actual per configurar l'API a fi d'exportar els contactes. Si encara no utilitzeu l'API de Google Ads, per poder fer-la servir, heu de crear l'estructura del compte de Google Ads, inclosos un compte de gestor i els comptes gestionats. Obteniu informació sobre com podeu obtenir un testimoni de desenvolupador.

Utilitzar l'API de Google Ads per exportar les dades dels formularis de contactes

Consulteu la guia per a desenvolupadors per obtenir informació sobre com podeu dur a terme tasques d'exportació de contactes amb l'API de Google Ads, com ara autoritzar la CRM que trieu.