Om organisering av søkeord i søkeordplanleggeren

Organize Keywords in Keyword Planner

Det kan være utfordrende å finne ut hvor du skal plassere nye søkeord i kontoen din. Hvis du organiserer søkeordene, forenkles denne prosessen ved at du kan finne den riktige plasseringen av nye søkeord basert på hvordan søkeordene dine for øyeblikket er organisert for relevante kampanjer.

Fordeler ved å organisere søkeord

• Du har kontrollen: Du kan godta at søkeordet plasseres i en annonsegruppe som foreslås, eller du kan plassere det i en annen annonsegruppe.
  • Du sparer tid: Ved å organisere søkeord slipper du å laste ned forslag til søkeord. Du trenger ikke lenger å legge til forslag til søkeord manuelt i relevante eksisterende kampanjer og annonsegrupper.

Slik fungerer det

Når du har et sett med nye søkeord eller du selv har funnet nye forslag til søkeord, organiserer og identifiserer søkeordplanleggeren automatisk nye søkeord som kan være relevante for kampanjen din.

Veiledning

Slik bruker du organiserte søkeord til å oppdage nye søkeord

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Planlegging-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Søkeordplanlegger.
  4. Klikk på Oppdag nye søkeord på Søkeordplanlegger-siden.
  5. Legg til nøkkelsøkeord som er relevante for den aktuelle kontoen.
  6. Klikk på Last ned forslag til søkeord øverst til høyre.
  7. Velg Se forhåndsvisning av forslag til søkeord i annonsegrupper. Med dette blir de aktuelle forslagene til søkeord lagt til i planen din. I planen kan du se hvor mange klikk, visninger eller konverteringer du kan forvente å oppnå med søkeordene, basert på det aktuelle forbruket. Du kan implementere planen ved å opprette den som en kampanje.
    • Merk: Jo flere forslag til søkeord du har, desto bedre blir resultatene. Du bør ha minst 25 forslag til søkeord før du begynner å organisere søkeordene.
  8. Velg Ta en forhåndstitt på søkeordene. Søkeordplanleggeren prøver å organisere søkeordene for automatisk å finne samsvar med de nye søkeordene i de mest lønnsomme kampanjene dine. På «Organiser søkeordene»-siden kan du også gjøre følgende:
    • Fjern avmerkingen for «Bruk de mest lønnsomme kampanjene dine» for selv å avgjøre hvilke kampanjer du vil bruke.
    • Gjennomgå de foreslåtte søkeordene for annonsegruppene for å finne ut hvilke søkeord som er aktive i kontoen, og implementer dem når du er klar.
      • Søkeord som er merket med «I planen», er ikke aktive før du implementerer planen.
    • Klikk på Lagrede søkeord for å finne alle søkeordene du har lagt til i planen. En UI-animasjon som viser fremgangsmåten for å starte «Organiser søkeord»-verktøyet i Google Ads-kampanjer.
  9. Velg Gjennomgå søkeordene når du blir bedt om det, for å se forslag til søkeord organisert etter kampanje og annonsegruppe.
    • Du finner også forslag til anbefalte samsvartyper du kan bruke, basert på samsvartypen som brukes i de eksisterende søkeordene i annonsegruppen. A UI animation that explores the guided implementation steps for the Organize keywords feature in Google Ads.
  10. For å legge til et forslag i en annonsegruppe, merk av i avmerkingsboksen ved siden av forslaget for å godta det. Klikk på Legg til i annonsegruppen.
    • For å fjerne et forslag, klikk på prikkeikonet 3 dot icon, og velg Avvis forslaget. Ut fra tilbakemeldinger kan vi gi deg bedre forslag. En UI-animasjon som viser fremgangsmåten for å legge til foreslåtte søkeord i en annonsegruppe ved hjelp av «Organiser søkeordene»-verktøyet.
  11. Klikk på Se søkeordene øverst på «Plan for søkeord»-siden for å vurdere eventuelle søkeord som ikke er foreslått. Legg så manuelt til de relevante søkeordene i annonsegruppen ved å dra og slippe dem.
  12. Velg Last ned planen når du er ferdig med å tilordne søkeord til annonsegrupper.
Merk: Planen du laster ned, lagres i et redigeringsvennlig format, slik at du kan laste opp og implementere disse nye søkeordene via Google Ads Editor.

Slik organiserer du søkeord du har lagret i en plan

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.
  1. Klikk på verktøyikonet Tools Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Planlegging-rullegardinmenyen på delmenyen.
  3. Klikk på Søkeordplanlegger.
  4. Klikk på Få søkevolum og prognoser på Søkeordplanlegger-siden.
  5. Her kan du enten legge til søkeord i en plan fra «Forslag til søkeord»-siden eller skrive eller lime inn en liste over søkeord i søkefeltet. Du kan også laste opp en liste over søkeord fra en CSV-fil ved å følge denne veiledningen:
    1. Klikk på Last opp en fil.
    2. Klikk på Velg en fil fra datamaskinen. Gjennomgå malene for opplasting av søkeord.
      1. Last opp en liste over søkeord: Du bør bare ha én kolonne med overskriften «Søkeord» i den aktuelle filen.
      2. Last opp en hel søkeordplan: Last ned malen for å ta med valgfrie data om blant annet sted, kampanje og annonsegruppe sammen med søkeordene.
      3. Klikk på Send inn når du har minst 25 søkeord.
  6. Klikk på Kom i gang.
  7. Klikk på Organiser søkeordene i menyen til venstre.
  8. Naviger til den lagrede planen i listen, og gjennomgå de foreslåtte søkeordene.
  9. For å legge til et forslag i en annonsegruppe, merk av i avmerkingsboksen ved siden av det for å godta det, og klikk så på Legg til i annonsegruppen.
  10. Velg Last ned planen når du er ferdig.

Linker til beslektet innhold