Om organisering af søgeord i Søgeordsplanlægning

Organize Keywords in Keyword Planner

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvor du skal placere nye søgeord på din konto. Organisering af søgeord forenkler denne proces ved at hjælpe dig med at finde den rigtige placering til nye søgeord baseret på, hvordan dine søgeord på nuværende tidspunkt er organiseret for relevante kampagner.

Fordele ved organiserede søgeord

• Du har fuld kontrol: Du har mulighed for enten at acceptere en foreslået annoncegruppetilknytning eller knytte et søgeord til en anden annoncegruppe.
  • Du sparer tid: Organisering af søgeord fjerner behovet for at downloade forslag til søgeord. Du behøver ikke længere at tilføje forslag til søgeord manuelt til relevante eksisterende kampagner og annoncegrupper.

Sådan fungerer det

Når du har en række nye søgeord, eller du har fundet nye forslag til søgeord, vil Søgeordsplanlægning automatisk organisere og identificere nye søgeord, der kunne være relevante for din kampagne.

Vejledning

Sådan bruger du organiserede søgeord til at finde nye søgeord

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeordsplanlægning.
  4. Klik på Find frem til nye søgeord på siden "Søgeordsplanlægning".
  5. Tilføj basissøgeord, der er relevante for din nuværende konto.
  6. Klik på Download forslag til søgeord øverst til højre.
  7. Vælg Se forhåndsvisning af forslag til søgeord i annoncegrupper. Dette vil føje det nuværende sæt forslag til søgeord til din plan. Din plan viser dig, hvor mange konverteringer, klik eller eksponeringer du sandsynligvis vil få for dine søgeord baseret på dit forbrug. Du kan implementere din plan ved at oprette den som en kampagne.
    • Bemærk! Jo flere forslag til søgeord du har, jo bedre vil dine resultater være. Sørg for at have mindst 25 forslag til søgeord, før du begynder at organisere søgeord.
  8. Vælg Se forhåndsvisning af søgeord. Søgeordsplanlægning vil forsøge at organisere søgeord for automatisk at finde match til dine nye søgeord i dine vigtigste kampagner. På siden "Organiser søgeord" kan du også gøre følgende:
    • Fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet "Brug mest effektive kampagner" for at tilpasse, hvilke kampagner der skal bruges.
    • Gennemgå de foreslåede søgeord for dine annoncegrupper for at finde ud af, hvilke søgeord der er aktive på din konto, og implementere dem, når du er klar.
      • Søgeord, der er markeret med teksten "Med i planen", er ikke aktive, før du implementerer din plan.
    • Klik på Gemte søgeord for at finde alle de søgeord, du har føjet til din plan. En brugerfladeanimation, der viser den fremgangsmåde, der skal bruges for at aktivere værktøjet Organiser søgeord i Google Ads-kampagner.
  9. Når du bliver bedt om det, skal du vælge Gennemgå søgeord for at gennemgå søgeordsforslag, organiseret efter kampagne og annoncegruppe.
    • Du kan også finde forslag til anbefalede matchtyper, du kan bruge, baseret på matchtypen for annoncegruppens nuværende søgeord. A UI animation that explores the guided implementation steps for the Organize keywords feature in Google Ads.
  10. Hvis du vil føje et forslag til en annoncegruppe, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for søgeordet for at acceptere det. Klik på Føj til annoncegruppe.
    • Hvis du vil fjerne et forslag, skal du klikke på ikonet med tre prikker 3 dot icon og vælge Afvis forslag. Denne feedback medvirker til at forbedre forslagene. En brugerfladeanimation, der viser fremgangsmåden til tilføjelse af forslag til søgeord i en annoncegruppe ved hjælp af værktøjet Organiser søgeord.
  11. Klik på Se søgeord øverst på siden "Søgeordsplan" for bedømme søgeord, der muligvis ikke er blevet foreslået. Derefter kan du føje de relevante søgeord manuelt til din annoncegruppe ved at trække og slippe.
  12. Vælg Download plan, når du er færdig med dine annoncegruppetilknytninger.
Bemærk! Den downloadede plan gemmes i et Editor-venligt format, så du kan uploade og implementere disse søgeordstilføjelser ved hjælp af Google Editor.

Sådan organiserer du søgeord, som du har gemt i en plan

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning i sektionsmenuen.
  3. Klik på Søgeordsplanlægning.
  4. Klik på Få data om søgevolumen og prognose på siden "Søgeordsplanlægning".
  5. Herfra kan du enten føje søgeord til en plan fra siden "Forslag til søgeord" eller indtaste eller indsætte en liste over søgeord i søgefeltet. Du kan også uploade en liste over søgeord fra en CSV-fil ved at følge vejledningen nedenfor:
    1. Klik på Upload en fil.
    2. Klik på Vælg en fil fra din computer. Gennemgå de angivne skabeloner til upload af søgeord.
      1. Upload en liste over søgeord: Din fil må kun indeholde én kolonne med overskriften "Søgeord".
      2. Upload en hel søgeordsplan. Download skabelonen for at medtage valgfrie data såsom kampagne, lokation eller annoncegruppe ud over dine søgeord.
      3. Klik på Send, når du har mindst 25 søgeord.
  6. Klik på Kom godt i gang.
  7. Klik på Organiser søgeord i menuen til venstre.
  8. Gå til din gemte plan på listen, og gennemgå de foreslåede søgeord.
  9. Hvis du vil føje et forslag til en annoncegruppe, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for søgeordet for at acceptere det og derefter klikke på Føj til annoncegruppe.
  10. Vælg Download plan, når du er færdig.