Sobre l'organització de paraules clau al Planificador de paraules clau

Organize Keywords in Keyword Planner

Determinar el lloc on s'han de col·locar paraules clau noves al compte pot ser tot un repte. Organitzar les paraules clau simplifica aquest procés, ja que us ajuda a trobar el lloc adequat per a les paraules clau noves en funció de la manera com teniu actualment organitzades les paraules clau de les campanyes rellevants.

Avantatges de les paraules clau organitzades

• Teniu el control: teniu l'opció d'acceptar l'assignació a un grup d'anuncis suggerida o de reassignar una paraula clau a un altre grup d'anuncis.
  • Estalvieu temps: l'organització de les paraules clau elimina la necessitat de baixar idees de paraules clau. Ja no cal que afegiu manualment idees de paraules clau a les campanyes i als grups d'anuncis existents que siguin rellevants.

Com funciona

Quan tingueu un conjunt de paraules clau noves o hàgiu trobat idees de paraules clau noves, el Planificador de paraules clau organitzarà i identificarà automàticament les paraules clau noves que puguin ser rellevants per a la vostra campanya.

Instruccions

Com es poden utilitzar les paraules clau organitzades per descobrir paraules clau noves

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Planificació.
  3. Feu clic a Planificador de paraules clau.
  4. A la pàgina "Planificador de paraules clau", feu clic a Descobriu paraules clau noves.
  5. Afegiu paraules clau llavor que siguin rellevants per al compte actual.
  6. A l'extrem superior dret, feu clic a Baixa les idees de paraules clau.
  7. Seleccioneu Previsualitza idees de paraules clau als grups d'anuncis. Aquesta acció afegirà el conjunt actual d'idees de paraules clau al vostre pla. El vostre pla mostra la quantitat de conversions, de clics o d'impressions que és probable que obtingueu per a les paraules clau segons la vostra despesa. Podeu implementar el pla creant-lo com si fos una campanya.
    • Nota: com més idees de paraules clau tingueu, millors resultats obtindreu. Mireu de tenir almenys 25 idees de paraules clau abans de començar a organitzar les paraules clau.
  8. Seleccioneu Previsualitza les paraules clau. El Planificador de paraules clau intentarà organitzar les paraules clau per trobar automàticament coincidències de les paraules clau noves a les campanyes principals. A la pàgina "Organitza les paraules clau" també podeu:
    • Desmarcar l'opció "Utilitza les campanyes amb millor rendiment" per personalitzar les campanyes que voleu utilitzar.
    • Revisar les paraules clau suggerides per als grups d'anuncis a fi de saber quines paraules clau estan actives al compte i implementar-les quan estigueu a punt.
      • Les paraules clau marcades com a "Al pla" no estan actives fins que no implementeu el pla.
    • Feu clic a Paraules clau desades per trobar totes les paraules clau que heu afegit al pla. Animació de la interfície d'usuari que mostra els passos per iniciar l'eina Organitza les paraules clau a les campanyes de Google Ads.
  9. Quan se us demani, seleccioneu Revisa les paraules clau per revisar els suggeriments de paraules clau, organitzats per campanya i per grup d'anuncis.
    • També hi trobareu suggeriments de tipus de concordança recomanats que podeu utilitzar segons el tipus de concordança de les paraules clau actuals del grup d'anuncis. A UI animation that explores the guided implementation steps for the Organize keywords feature in Google Ads.
  10. Si voleu afegir un suggeriment a un grup d'anuncis, marqueu la casella que hi ha al costat de la paraula clau corresponent per acceptar-lo. Feu clic a Afegeix al grup d'anuncis.
    • Per suprimir un suggeriment, feu clic a la icona de tres punts 3 dot icon i seleccioneu Rebutja el suggeriment. Això ens ajuda a millorar els suggeriments. Animació de la interfície d'usuari que mostra els passos per afegir paraules clau suggerides a un grup d'anuncis mitjançant l'eina Organitza les paraules clau.
  11. Feu clic a Mostra les paraules clau, a la part superior de la pàgina "Pla de paraules clau", per avaluar les paraules clau que potser no s'han suggerit. Tot seguit, afegiu manualment les paraules clau rellevants al grup d'anuncis arrossegant-les i deixant-les anar.
  12. Quan hàgiu acabat amb les assignacions al grup d'anuncis, seleccioneu Baixa el pla.
Nota: el pla baixat es desarà en un format compatible amb Editor, a fi que pugueu penjar i implementar aquestes addicions de paraules clau mitjançant Google Editor.

Com es poden organitzar les paraules clau que heu desat en un pla

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.
  1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Eines Tools Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Planificació.
  3. Feu clic a Planificador de paraules clau.
  4. A la pàgina "Planificador de paraules clau", feu clic a Consulteu el volum de cerques i les previsions.
  5. Aquí podeu afegir paraules clau a un pla des de la pàgina "Idees de paraules clau" o bé introduir o enganxar una llista de paraules clau al quadre de cerca. També podeu penjar una llista de paraules clau des d'un fitxer CSV seguint les instruccions que s'indiquen tot seguit:
    1. Feu clic a Penja un fitxer.
    2. Feu clic a Selecciona un fitxer de l'ordinador. Reviseu les plantilles que es proporcionen per penjar paraules clau.
      1. Pengeu una llista de paraules clau. El fitxer ha de tenir només una columna amb la capçalera "Keyword" (Paraula clau).
      2. Pengeu un pla de paraules clau sencer. Baixeu la plantilla per incloure-hi dades opcionals, com ara la campanya, la ubicació o el grup d'anuncis, a més de les paraules clau.
      3. Un cop tingueu almenys 25 paraules clau, feu clic a Envia.
  6. Feu clic a Comença.
  7. Feu clic a Organitza les paraules clau al menú de l'esquerra.
  8. Navegueu fins al pla que hàgiu desat a la llista i reviseu les paraules clau suggerides.
  9. Si voleu afegir un suggeriment a un grup d'anuncis, marqueu la casella que hi ha al costat de la paraula clau corresponent per acceptar-lo i, tot seguit, feu clic a Afegeix al grup d'anuncis.
  10. Quan hàgiu acabat, seleccioneu Baixa el pla.