Videomainokset Älykkäissä kampanjoissa

Videomainosten luominen voi tuntua pienyrittäjästä työläältä, mutta Älykkäitä kampanjoita käyttämällä niiden luonti ja ylläpito käy helposti. Tarvitset vain videon, niin olet valmis aloittamaan.

Lisää katselukertoja ja aktivoitumisia YouTubessa

Älykkään kampanjan luominen alkaa mainontatavoitteen valitsemisella. Jos haluat luoda videomainoksen Älykkäisiin kampanjoihin, valitse mainontatavoitteeksi "Lisää katselukertoja ja aktivoitumisia YouTubessa". Mainoksesi näkyy YouTubessa ja Google-kumppanisivustoilla ja -sovelluksissa. Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden tavoitteista.

Huom. YouTuben katselukerrat ja aktivoituminen ovat käytettävissä vain, kun luot Älykästä kampanjaa Älykäs-tilassa. Lue lisää Älykäs-tilasta ja Asiantuntija-tilasta.

Hyödyt

• Mainosten luominen on helppoa myös mobiililaitteilla.
  • Mainokset eivät vaadi juurikaan ylläpitoa.
  • Maksat vain siitä, että joku katsoo mainoksesi tai klikkaa sitä.
  • Mainoksesi näkyvät YouTubessa ja Googlen yhteistyökumppanien sivustoilla.

Näin se toimii

Kun olet valinnut mainontatavoitteeksi "Lisää katselukertoja ja aktivoitumisia YouTubessa", valitse video YouTube-tililtäsi tai lataa video tietokoneelta. Valitse sitten videomainosta koskevat tiedot, kuten missä haluat videomainoksesi näkyvän ja mihin katsojat päätyvät klikattuaan mainosta.

Mainoksen sijoittelu liikenteen määränpään mukaan

Mihin haluat ohjata liikenteen videomainoksesta (eli mikä on Lopullinen URL)? Mainoksen videosivulle Ulkoiselle sivustolle
Mainoksen sijoittelu
Lue lisää videomainosmuodoista.
In-Feed In-Stream
Näin se toimii Videomainos näkyy pikkukuvana aiheeseen liittyvien videoiden vieressä tai YouTuben etusivulla. Videomainos toistetaan automaattisesti muiden YouTube-videoiden edellä, aikana tai jälkeen.

Seuraavaksi valitset kohdistusasetukset, kuten asiakkaiden sijainnin ja kielen, demografiset tiedot ja kiinnostuksen kohteet. Voit valita niin tarkat tai laajat asetukset kuin haluat. Valitse lopuksi sopiva budjetti ja kampanjan päättymispäivä (tai valitse "Mainosta jatkuvasti").

Luodessasi videomainosta voit katsoa siihen liittyviä viikoittaisia tulosarvioita, jotka vaihtelevat kampanjan asetusten ja budjetin mukaan.

Mitä eroa on Älykkäiden kampanjoiden ja muiden Google Ads ‐videokampanjoiden videomainoksilla?

Muissa Google Ads ‑videokampanjoissa olet vastuussa mainoskampanjasi kaikista osa-alueista. Valitset itse avainsanat, jotka vaikuttavat siihen, milloin mainoksesi näkyvät. Valitset myös päiväbudjetin sekä sen, kuinka paljon haluat maksaa yhdestä klikkauksesta ja missä mainoksesi voivat näkyä.

Älykästä kampanjaa käyttäessäsi voit luoda videomainoksia muutamassa minuutissa, eivätkä ne vaadi juurikaan ylläpitoa. Googlen tekoälyn avulla Älykäs kampanja pyrkii jatkuvasti parantamaan mainosta sen tavoitteen mukaisesti, mittaamaan mainoksen tuloksia ja esittämään tulokset selkeästi ja helppotajuisesti. Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden vertaamisesta muihin Google Ads ‑kampanjatyyppeihin.