Om videoannoncer i Smart-kampagner

Det kan godt virke som en overvældende opgave, når man som ejer af en lille virksomhed skal oprette videoannoncer, men hele konfigurations- og administrationsprocessen kan strømlines med Smart-kampagner. Det eneste, du skal bruge for at komme i gang, er en video.

Få flere visninger og større engagement på YouTube

Det første, du skal gøre, når du opretter en Smart-kampagne, er at vælge et annonceringsmål. Hvis du vil oprette en videoannonce i Smart-kampagner, skal du vælge "Få flere visninger og større engagement på YouTube" som dit annonceringsmål. Din annonce bliver vist på YouTube, på Google-partnerwebsites og i apps. Få flere oplysninger om mål i Smart-kampagner.

Bemærk! "Få flere visninger og større engagement på YouTube" er kun tilgængeligt, når du opretter en Smart-kampagne i Smarttilstand. Få flere oplysninger om Smarttilstand og Eksperttilstand

Fordele

• En simpel og mobilvenlig annonceoprettelsesproces
  • Minimalt behov for løbende administration
  • Du betaler kun, når nogen får vist eller klikker på din annonce
  • Du kan annoncere på YouTube og Google-partnerwebsites

Sådan fungerer det

Når du har valgt "Få flere visninger og større engagement på YouTube" som annonceringsmål, skal du vælge en video fra din YouTube-konto eller uploade en video fra din computer. Derefter skal du vælge mere specifikke indstillinger for din videoannonce, f.eks. hvor den skal vises, og hvor seerne skal føres hen, når de klikker på den.

Sammenlign annonceplacering efter trafikdestination

Hvor skal trafikken fra videoannoncen ledes hen? (Endelig webadresse) Til den videoside, der er angivet i annoncen Til et eksternt website
Annonceplacering
Få flere oplysninger om videoannonceformater.
InFeed Instream
Sådan fungerer det Videoannoncen placeres som et miniaturebillede ud for relaterede videoer eller på YouTube-startsiden. Videoannoncen afspilles automatisk før, under eller efter andre YouTube-videoer.

Derefter skal du vælge målretningsindstillinger, f.eks. lokation og sprog samt potentielle kundes demografiske oplysninger og interesser. Ved hjælp af disse indstillinger kan du gøre målretningen lige så smal eller bred, du vil. Til sidst skal du angive et passende budget og vælge en slutdato for din kampagne (du kan også lade den køre på ubegrænset tid).

I løbet af annonceoprettelsesprocessen kan du se ugentlige effektivitetsestimater for din videoannonce. Disse varierer afhængigt af dine kampagneindstillinger og dit budget.

Hvad er forskellen på videoannoncer i Smart-kampagner og andre videokampagnetyper i Google Ads?

Med andre videokampagnetyper i Google Ads er du selv ansvarlig for alle aspekter af din annoncekampagne. Du vælger de søgeord, der hjælper med at afgøre, hvornår dine annoncer skal vises. Du vælger også selv et dagligt budget, hvor meget du vil bruge på hvert klik, og hvor dine annoncer kan vises.

I Smart-kampagner kan du oprette og konfigurere videoannoncer på få minutter, og behovet for løbende administration er minimalt. Ved hjælp af Googles AI arbejder din Smart-kampagne hele tiden på at forbedre din annonce i forhold til dit mål, måle dens effektivitet og vise dig klare og forståelige resultater. Få flere oplysninger om, hvordan du sammenligner Smart-kampagner med andre Google Ads-kampagnetyper.