Sobre els anuncis de vídeo a les campanyes intel·ligents

Crear anuncis de vídeo pot semblar aclaparador per als propietaris de petites empreses, però les campanyes intel·ligents simplifiquen la configuració i la gestió de les campanyes. Per començar, només us cal un vídeo.

Obtenir més visualitzacions i implicació a YouTube

El primer pas per crear una campanya intel·ligent és triar un objectiu publicitari. Per crear un anunci de vídeo en una campanya intel·ligent, assegureu-vos de seleccionar "Obteniu més visualitzacions i implicació a YouTube" com a objectiu publicitari. El vostre anunci es mostrarà a YouTube i també a les aplicacions i als llocs web associats de Google. Obteniu més informació sobre els objectius a les campanyes intel·ligents.

Nota: només podeu obtenir més visualitzacions i implicació a YouTube quan creeu una campanya intel·ligent en el mode intel·ligent. Obteniu més informació sobre el mode intel·ligent i el mode expert.

Avantatges

• Procés de creació d'anuncis senzill i adaptat per a mòbils.
  • La gestió contínua que cal fer és mínima.
  • Només pagueu quan algú veu el vostre anunci o hi fa clic.
  • El vostre anunci es mostra a YouTube i als llocs web associats de Google.

Com funciona

Després de triar "Obteniu més visualitzacions i implicació a YouTube" com a objectiu publicitari, seleccioneu un vídeo del vostre compte de YouTube o pengeu-ne un des de l'ordinador. A continuació, seleccioneu els detalls de l'anunci de vídeo, com ara on voleu que es mostri i on aniran a parar els espectadors en fer-hi clic.

Comparar l'emplaçament de l'anunci segons la destinació del trànsit

On voleu dirigir el trànsit des de l'anunci de vídeo (URL final)? A la pàgina del vídeo de l'anunci A un lloc web extern
Emplaçament d'anuncis
Obteniu més informació sobre els formats d'anunci de vídeo.
In-feed In‑stream
Com funciona L'anunci de vídeo s'emplaça com una miniatura al costat de vídeos relacionats o a la pàgina d'inici de YouTube. L'anunci de vídeo es reprodueix automàticament abans, durant o després d'altres vídeos de YouTube.

A continuació, heu de triar la configuració de la segmentació, com ara la ubicació i l'idioma dels clients, les seves dades demogràfiques i els seus interessos. Podeu fer que aquestes opcions de configuració siguin tan restringides o tan amples com vulgueu. Finalment, establiu el pressupost que més us convingui i trieu una data de finalització per a la campanya o deixeu que es publiqui contínuament.

Durant tot el procés de creació de l'anunci de vídeo, podreu veure estimacions setmanals del rendiment que té, que variaran en funció de la configuració i del pressupost de la campanya.

Quina diferència hi ha entre els anuncis de vídeo de les campanyes intel·ligents i els d'altres tipus de campanyes de vídeo de Google Ads?

En altres tipus de campanyes de vídeo de Google Ads, sou responsable de tots els aspectes de la campanya publicitària i trieu les paraules clau que determinen quan es mostren els anuncis. A més, establiu un pressupost diari, la quantitat que voleu invertir en cada clic i els llocs on es poden mostrar els anuncis.

A les campanyes intel·ligents, els anuncis de vídeo es poden configurar en qüestió de minuts i requereixen una gestió contínua mínima. Amb la IA de Google, la campanya intel·ligent treballa per millorar constantment l'anunci al voltant del vostre objectiu, mesurar-ne el rendiment i mostrar-vos resultats clars i comprensibles. Obteniu més informació sobre com podeu comparar les campanyes intel·ligents amb altres tipus de campanyes de Google Ads.