Om resultatanslag under kampanjeopprettelse

Når du oppretter nye kampanjer, får du se anslag for visse resultatrelaterte beregninger knyttet til ulike budtyper. Avhengig av kampanjetypen og budtypen du velger, kan du se anslag for beregninger som konverteringer, konverteringsverdi, gj.sn. CPA, gj.sn. vCPM, gj.sn. CPV, ROAS og andre beregninger inndelt i ukentlige eller daglige tidsperioder.

I denne artikkelen forklarer vi hva resultatanslag er, og hvilken nyttig kunnskap du kan tilegne deg fra anslagene når du oppretter kampanjer.

Før du begynner

Sjekk om den aktuelle kampanjetypen er kvalifisert for resultatanslag under opprettelse av kampanjer, i tabellen på slutten av denne artikkelen.

Slik fungerer det

Når du oppretter en ny kampanje, får du se prognoser for ulike resultatrelaterte beregninger knyttet til ulike budtyper.

An abstracted depiction of the empty side panel UI for performance estimates in Google Ads campaign construction.

Når du har fastsatt budsjettet og valgt de ønskede budinnstillingene, vises det resultatanslag i sidepanelet på høyre side. Anslagene er basert på kampanjetypen og innstillingene.

Merk: I visse tilfeller får du kanskje ikke se prognoser, for eksempel hvis budsjettet er for lavt.

Eksempel: resultatanslag for en Performance Max-kampanje

Du oppretter en ny Performance Max-kampanje. Når du har fastsatt budsjettet og valgt budinnstillingene, vises det resultatanslag i sidepanelet til høyre.

An abstracted depiction of the forecast side panel UI for performance estimates in Google Ads campaign construction.

Eksempel på ukentlige anslag for en ny Performance Max-kampanje. Anslagene kan omfatte ulike beregninger eller resultatperioder.

Finn ut hvordan resultatberegningene kan endres når du justerer budsjettet, ved å bruke prosentglidebryteren under Budsjettalternativer-rullegardinmenyen i sidepanelet til høyre for å ta en forhåndskikk på ulike verdier. (Merk: Budsjettalternativer-rullegardinmenyen er ikke tilgjengelig i alle kampanjetyper.)

Du kan også justere budinnstillingene på Kampanjeinnstillinger-siden for å få oversikt over hvordan ulike budtyper påvirker resultatprognosen.

Kvalifiserte kampanjetyper

I tabellen kan du se om kampanjetypen din er kvalifisert for resultatanslag under kampanjeopprettelse.

Merk: Disse prognosetypene er tilgjengelige basert på en rekke faktorer, deriblant budstrategien eller underkampanjetypen du har valgt.

Kampanjetype

Prognosetyper

Discovery
  • Klikk
  • Konverteringer
  • Gj.sn. CPA
Performance Max
  • Kostnad
  • Konverteringer
  • Konverteringsverdi
  • Kostn./konv.
  • ROAS
Søk
  • Klikk/dag
  • Pris/dag
  • Konv./dag
  • Gj.sn. CPC
  • Gj.sn. CPA
Displaynettverket
  • Visninger
  • Gj.sn. vCPM
  • Klikk
  • Gj.sn. CPC
  • CTR
  • Konverteringer
  • Gj.sn. CPA
Apper
  • Installasjoner
Video
  • Visninger
  • Synlige visninger
  • Avspillinger
  • Gj.sn. CPM
  • Gj.sn. CPV
  • Rekkevidde
  • Rekkevidde i målgrupper
  • Budsjettbruk

Linker til beslektet innhold