Om effektivitetsestimater i forbindelse med kampagneoprettelse

Med effektivitetsestimater kan du få vist estimater for effektivitetsrelaterede metrics for forskellige budtyper i forbindelse med oprettelse og konfiguration af en ny kampagne. Alt efter hvilken kampagne- og budtype du vælger, kan du få vist estimater for metrics såsom konverteringer, konverteringsværdi, gns. CPA, gns. vCPM, gns. CPV og ROAS for tidsrum på uger eller dage.

I denne artikel kan du læse om, hvad effektivitetsestimater er, og hvad du kan bruge dem til i forbindelse med kampagneoprettelse.

Før du begynder

Brug tabellen nederst i denne artikel til at tjekke, om en specifik kampagnetype er kvalificeret til visning af effektivitetsestimater i forbindelse med kampagneoprettelse.

Sådan fungerer det

Når du opretter og konfigurerer en ny kampagne, kan du få vist prognoser for forskellige effektivitetsrelaterede metrics for forskellige budtyper.

An abstracted depiction of the empty side panel UI for performance estimates in Google Ads campaign construction.

Når du har angivet et budget og valgt budindstillinger, vises der effektivitetsestimater i sidepanelet til højre. Hvilke estimater der vises, afhænger af den valgte kampagnetype og de valgte indstillinger.

Bemærk! I nogle tilfælde er prognoser ikke tilgængelige, f.eks. hvis der er angivet et for lille budget.

Eksempel: Kampagneestimater for en kampagne af typen "Maksimal effektivitet"

Du er i gang med at oprette en ny kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Når du har angivet et budget og valgt budindstillinger, vises der effektivitetsestimater i sidepanelet til højre.

An abstracted depiction of the forecast side panel UI for performance estimates in Google Ads campaign construction.

Eksempel på ugebaserede estimater for en ny kampagne af typen "Maksimal effektivitet". Hvilke metrics og tidsrum der vises estimater for, kan variere.

Du kan bruge procentskyderen på rullemenuen "Budgetmuligheder" i sidepanelet til højre til at få en forhåndsvisning af, hvordan de effektivitetsrelaterede metrics ændrer sig i forhold til forskellige budgetværdier. Bemærk! Rullemenuen "Budgetmuligheder" bliver ikke vist for alle kampagnetyper.

På samme måde kan du justere dine budindstillinger på siden "Kampagneindstillinger" for at finde ud af, hvilken indvirkning forskellige budtyper har på den estimerede effektivitet.

Kvalificerede kampagnetyper

Tjek tabellen for at finde ud af, om en specifik kampagnetype er kvalificeret til visning af effektivitetsestimater i forbindelse med kampagneoprettelse.

Bemærk! Hvorvidt nedenstående prognosetyper er tilgængelige, afhænger af en række forskellige faktorer såsom budstrategi og kampagneundertype.

Kampagnetype

Prognosetyper

Discovery-kampagne
  • Antal klik
  • Konverteringer
  • Gns. CPA
Maksimal effektivitet
  • Pris
  • Konverteringer
  • Konverteringsværdi
  • Pris pr. konv.
  • ROAS
Søgekampagne
  • Antal klik pr. dag
  • Pris pr. dag
  • Antal konv. pr. dag
  • Gns. CPC
  • Gns. CPA
Displaykampagne
  • Eksponeringer
  • Gns. vCPM
  • Antal klik
  • Gns. CPC
  • CTR
  • Konverteringer
  • Gns. CPA
Appkampagne
  • Installationer
Videokampagne
  • Eksponeringer
  • Synlige eksponeringer
  • Visninger
  • Gns. CPM
  • Gns. CPV
  • Rækkevidde
  • Rækkevidde i målgruppe
  • Udnyttelse af budget