Korjausohje: Uusi ajoneuvo ei täytä verkkomyynnin ehtoja

Online-arvon poistaminen ajoneuvon myynnin määritteen vaihtoehto [option] ‑alimääritteestä

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Yhdelle tai useammalle verkossa olevalle ajoneuvotarjouksellesi on lisätty kunto [condition] ‑määritteen arvoksi new alueelle, joka ei vielä tue tätä tarjoustyyppiä. Tarjouksesi on tästä syystä hylätty alueilla, joilla uusia verkkotarjouksia ei vielä tueta.

Voit ratkaista ongelman poistamalla online-arvon ajoneuvon myynti [vehicle_fulfillment] ‑määritteen vaihtoehto [option] ‑alimääritteestä. Voit vaihtoehtoisesti muuttaa arvoksi in_store tai ship_to_store edellyttäen, että alimääritteet ovat vaatimusten mukaisia. Jos haluat poistaa ajoneuvon myynti [vehicle_fulfillment] ‑määritteen online-arvon, seuraa alla olevia ohjeita.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Klikkaa Tuoteongelmat‑välilehteä, niin näet tuotteitasi koskevat ongelmat.
  4. Klikkaa suodatinkuvaketta Download suodattaaksesi näyttöpaikan mukaan ja valitse Ajoneuvomainokset.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauspainiketta Download suodatinpainikkeen Download vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauspainiketta Download.

Jos haluat nähdä luettelon enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2: Poista tarjouksesta ajoneuvojen verkkomyyntiä koskeva määrite

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joita koskee seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Uusi ajoneuvo ei täytä verkkomyynnin ehtoja.
  2. Etsi kyseiset tuotteet tuotetiedoista ja poista tarjouksen ajoneuvon myynti [vehicle_fulfillment] ‑määritteen vaihtoehto [option] ‑alimääritteen arvo online.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.