Sådan løser du problemet: Ugyldig butik

Fjern ugyldige butikker fra tilbuddet

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

De berørte butikskoder i lagerdataene for dine køretøjsannoncer (som indsendes via attributterne 'butikskoder til mulighed for ordreopfyldelse ved køb af køretøj' [vehicle_fulfillment_store_code] eller 'butikskode' [store_code]) kunne ikke matches med virksomhedsprofilerne i den lokationsgruppe, der er knyttet til din Merchant Center-konto. Gennemgå både lagerdataene for dine køretøjsannoncer og din Virksomhedsprofil-konto for at finde ud af, hvorfor de butikskoder, der er indsendt i dit feed til køretøjsfortegnelser, ikke stemmer overens med værdierne på din Virksomhedsprofil-konto.

Hvis alle butikskoderne afvises, skal du tjekke, om din Merchant Center-konto er korrekt knyttet til din Virksomhedsprofil-konto. Følg denne vejledning for at knytte din Merchant Center-konto til din Virksomhedsprofil-konto. Husk at føje lokationerne fra din virksomhedsprofil til din Merchant Center-konto.

Hvis din Merchant Center-konto og din Virksomhedsprofil-konto er forbundet korrekt, skal du sørge for, at alle dine butikker eller forhandlere har fået tildelt deres egne unikke butikskoder.

Lagerdataene for dine køretøjsannoncer kan ikke matches, hvis butikskoderne mangler på din Virksomhedsprofil-konto.

Tilføj butikskoder

I sektionen "Administrer steder" på din Virksomhedsprofil-konto kan du nemt filtrere efter manglende butikskoder øverst ved at skifte visning fra "Alle steder" til "Mangler butikskoder".

Gennemgå de viste virksomhedsprofiler for at tjekke, om der er nogen af de lagerdata, du indsender for de butikker, der er identificeret som "Ugyldig butik", som ikke stemmer overens med de butikker, der i øjeblikket ikke har en butikskode.

Du kan når som helst tilføje eller ændre butikskoder i dit Virksomhedsprofil-kontrolpanel. Du kan også tilføje nye butikskoder for nye butikker eller forhandlere med en masseoverførsel via regneark.

Tip! Har du brug for hjælp med at tilføje butikskoder? Følg denne vejledning.

Husk!

• Et hvilket som helst unikt id kan bruges som butikskode. En butikskode kan være alt fra navnet på et sted til et tilfældigt tal, forudsat at det altid er den samme kode, der henviser til det pågældende sted.
  • Medtag et unikt navn i din butikskode, så du ikke risikerer at blande regnearkene for din virksomhedskonto og din personlige konto sammen. Hvis vi eksempelvis siger, at Google har 100 lokationer, så kan de navngives "GOOG1", "GOOG2", "GOOG3" osv. Få flere oplysninger om formatering af butikskoder.

Gennemgå butikskoder

Hvis ingen af dine butikskoder mangler, eller forhandlerne med de manglende butikskoder ikke er de forhandlere, som du i øjeblikket indsender lagerdata for, skal du tjekke, om de butikskoder, der er identificeret som "Ugyldig butikskode" på fanen "Behandling" i sektionen med dit feed for lokalt lager, matcher de relevante butikskoder på din Virksomhedsprofil-konto.

Butiksplacering ikke tilføjet

Hvis ingen af butikskoderne i din Virksomhedsprofil-lokationsgruppe mangler, og alle butikskoderne er stavet korrekt, skal du sørge for, at alle dine forhandlere føjes til din Virksomhedsprofil-konto og er inkluderet i den lokationsgruppe, som du har knyttet til din Merchant Center-konto. Følg denne vejledning for at tilføje og bekræfte en virksomhedsprofil.

Butikskoderne er ugyldige, selvom de matches

Hvis ingen af dine butikskoder mangler, og alle butikskoderne er stavet korrekt, og de tilsigtede virksomhedsprofiler er blevet føjet til den Virksomhedsprofil-lokationsgruppe, der er knyttet til din Merchant Center-konto, skal du tjekke dine forhandleres virksomhedsprofiler for at se, om der er andre problemer. Hvis du har problemer med dine butikskoder, kan du gå til Formularen Kontakt os.

På din Merchant Center-konto kan du også tjekke, hvornår det relevante lagerfeed for køretøjsannoncer sidst blev uploadet, ved at vælge "Produkter" i navigationsmenuen og derefter klikke på "Feeds". Du kan derefter vælge det relevante lagerfeed for køretøjsannoncer. Hvis tilknytningen af Virksomhedsprofil-lokationsgruppen til din Merchant Center-konto fandt sted tæt på det tidspunkt, hvor det relevante feed blev uploadet, vil det midlertidigt generere en fejl på grund af ugyldig butikskode for hele lagerfeedet for køretøjsannoncer. I dette tilfælde skal du uploade lagerfeedet for køretøjsannoncer igen. Hvis problemet fortsætter, skal du vente 24 timer og derefter prøve at uploade igen.

Virksomhedsprofiler uden en adresse

Dine forhandlere skal være fysiske forhandlere, som dine kunder kan besøge. Derfor skal dine virksomhedsprofiler indeholde en fysisk adresse. Få flere oplysninger om, hvordan du føjer en adresse til dine virksomhedsprofiler