Om primære og sekundære konverteringshandlinger

I Google Ads grupperes de handlinger, som du gerne vil have, at kunderne skal foretage (konverteringshandlinger), som konverteringsmål. Eksempelvis omfatter konverteringsmålet "Køb" alle de konverteringshandlinger, hvor en kunde har foretaget et køb.

For hvert mål skal du vælge, hvilke konverteringshandlinger der skal bruges til budgivningsoptimering og inkluderes i dine rapporter. Disse vigtige handlinger kaldes "primære konverteringshandlinger", og de konverteringshandlinger, der ikke bruges direkte til kampagneoptimering, kaldes "sekundære konverteringshandlinger". De fleste konverteringshandlinger kan angives som enten primære eller sekundære, men nogle konverteringshandlinger kan ikke angives som hverken primære eller sekundære. Direkte konverteringshandlinger for butikssalg kan f.eks. ikke angives som primære, og butiksbesøg kan ikke angives som sekundære.

Når du konfigurerer konverteringssporing, skal du vælge primære og sekundære konverteringshandlinger, der understøtter et defineret mål:

• Primære handlinger: Disse konverteringshandlinger rapporteres i kolonnen "Konverteringer" i dine rapporter og bruges til budgivning, forudsat at det standardmål, de er omfattet af, bruges til budgivning.
  • Sekundære handlinger: Disse konverteringshandlinger bruges kun til observation. De bruges til rapportering via kolonnen "Alle konverteringer" i dine rapporter, men ikke til budgivning – heller ikke selvom det mål, de er omfattet af, bruges til budgivning. Den eneste undtagelse er, hvis den sekundære handling er omfattet af et tilpasset mål. Bemærk! Direkte konverteringshandlinger for butikssalg kan dog ikke bruges til budgivning, heller ikke selvom de bruges i et tilpasset mål.

I denne artikel får du en definition af primære og sekundære konverteringshandlinger og oplysninger om, hvordan de bruges.

Eksempel

Lad os sige, at du har et standardmål med navnet "køb", der som standard anvendes på kampagner på din konto. Under målet "køb" har du måske to konverteringshandlinger: En konverteringshandling af typen "abonnement", som du har markeret som primær, og en konverteringshandling af typen "engangskøb", som du har markeret som sekundær. Den primære handling rapporteres i kolonnen "Konverteringer" og bruges til budgivning i alle kampagner, hvor målet "køb" bruges, og den sekundære handling bruges kun til observation.

Hvis du vælger at oprette et tilpasset mål og føje konverteringshandlingen "engangskøb" til det, bruges handlingen "engangskøb" automatisk til rapportering og budgivning i alle kampagner, hvor dit tilpassede mål bruges, selvom den er markeret som sekundær.

Bemærk! Konverteringshandlinger, der er omfattet af et tilpasset mål, bruges til rapportering og budgivning, uanset om de er angivet som "primære" eller "sekundære" handlinger. Der kan være undtagelser til dette, f.eks. en direkte konverteringshandling for butikssalg, som ikke kan bruges til budgivning, selvom den bruges i et tilpasset mål.

Sådan opdaterer du indstillingen "primær"/"sekundær" for en konverteringshandling

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

På dette billede kan du se, hvordan du aktiverer indstillingen "kontostandard" for et konverteringsmål i Google Ads.

1. Klik på ikonet Mål Goals Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Konverteringer på sektionsmenuen.
  3. Klik på Oversigt.
  4. Find det mål, der omfatter den konverteringshandling, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger indstillinger.
  6. Vælg enten Primær eller Sekundær i sektionen "Optimering af konverteringsmål og -handlinger".
  7. Klik på Gem.
Konfigurer appkonverteringssporing ved hjælp af Web to App Connect. Når du har brugt Web to App Connect-grænsefladen i Google Ads til at konfigurere konverteringssporing og brug af dybe links, kan du give dine kunder en problemfri web til app-oplevelse og opnå i gennemsnit dobbelt så høje konverteringsrater for annonceklik, der lander i din app, sammenlignet med dit mobilwebsite.

Denne forbedrede oplevelse giver dine kunder mulighed for nemmere at fuldføre deres tilsigtede handling, uanset om de foretager et køb, tilmelder sig eller lægger varer i kurven. I Web to App Connect-grænsefladen kan du desuden spore disse konverteringshandlinger i appen og få anbefalinger til, hvordan du kan forbedre din kampagne.

Følg de 3 trin nedenfor for at komme i gang med Web to App Connect:

1. Klik på ikonet Værktøjer Tools Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Planlægning på sektionsmenuen.
  3. Klik på Center for appannoncer. Dette fører dig til Web to App Connect-grænsefladen.

Få flere oplysninger om bedre konverteringer ved hjælp af Web to App Connect-grænsefladen.