Eksporter potensielle salg automatisk via Zapier

Du kan automatisk eksportere potensielle salg fra skjemaelementer for potensielle salg til CRM-systemet (kunderelasjonshåndtering) eller systemet for behandling av potensielle salg du bruker, ved hjelp av «Eksporter potensielle salg fra Google Ads»-kortet i Google Ads-kontoen din. Hvis du integrerer Google Ads med Zapier, som er en tredjeparts datapartner, kan du tilknytte tusenvis av apper eller CRM-systemer uten å måtte bruke kode.

Merk: Zapier er en betalt tjeneste, og du må ha en betalt konto for å eksportere de potensielle salgene dine automatisk med Zapier.

Du kan også eksportere potensielle salg med en webhook-integrasjon, ved å laste ned potensielle salg manuelt fra tabellen med annonseelementer, eller ved å koble til Google Ads API for å sende potensielle salg automatisk til CRM-systemet.

Slik fungerer det

På «Eksporter potensielle salg fra Google Ads»-kortet kan du gi Zapier tillatelse til å dele potensielle salg og konverteringer automatisk med Google Ads, slik at du slipper å navigere til siden med tilknyttede kontoer.

En illustrasjon av hvordan Google Ads-kontoen din kan knyttes til et CRM-system ved hjelp av Zapier.

Når du har autorisert Zapier via Google Ads-kontoen, blir du bedt om å fullføre oppsettet av den automatiserte arbeidsflyten (dvs. dataintegreringen) i Zapier-kontoen. Det valgte skjemaet for potensielle salg og CRM-systemet blir så forhåndsinnlastet med oppsettet for den automatiserte arbeidsflyten (en såkalt zap). Når eksporteringen av potensielle salg er lagret, blir informasjon om nye potensielle salg overført i tilnærmet sanntid.

Merk: Bare én dataintegrasjon støttes for hvert skjema for potensielle salg i Google Ads.

Veiledning

Du kan konfigurere automatisk eksportering av potensielle salg

• på Elementer-siden
  • når du oppretter søke- og Performance Max-kampanjer

Fra Elementer-siden

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Annonser og elementer i sidemenyen, og klikk så på Elementer.
  3. Klikk på Skjema for potensielle salg-sammendragskortet.
  4. Hold markøren over skjemaelementet for potensielle salg, og klikk på blyantikonet Endre for å gjøre endringer.
  5. Søk etter appen eller CRM-systemet du vil tilknytte, på «Eksporter potensielle salg fra Google Ads»-kortet.
  6. Hvis du ikke har autorisert Zapier tidligere, kan du klikke på Autoriser på siden med tilknyttede kontoer.
  7. Hvis du velger en app eller et CRM med flere automatiserte arbeidsflyter (f.eks. Google Regneark), må du velge Zapier-dataintegreringen. Velg Neste.
  8. Hvis du vil tilknytte appen din eller CRM-systemet ditt via Zapier, må du opprette en arbeidsflyt (altså en «zap») på Zapier-nettsted. Klikk på Opprett dataintegrasjoner.
  9. Zapier-kontoen åpnes i et nytt vindu eller i en ny fane i nettleseren. Her får du se at oppsettet for den automatiserte arbeidsflyten er forhåndsinnlastet i det aktuelle skjemaet for potensielle salg eller appen eller CRM-systemet du valgte. Etter at du har konfigurert, testet og aktivert den automatiserte arbeidsflyten, kan du gå tilbake til Google Ads for å fullføre skjemaet for potensielle salg.
  10. Klikk på Lagre i Google Ads-kontoen. Du kan nå motta potensielle salg, og eksporteringene dine blir ført opp.

I søke- og Performance Max-kampanjer

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer i sidemenyen.
  3. Velg Performance Max-kampanjen du vil opprette. Finn ut hvordan du oppretter Performance Max-kampanjer
  4. Klikk på Elementer i sidemenyen.
  5. Klikk på Skjemaelement for potensielle salg-sammendragskortet og så på Opprett et skjemaelement for potensielle salg.
  6. Søk etter appen eller CRM-systemet du vil tilknytte, på «Eksporter potensielle salg fra Google Ads»-kortet.
  7. Hvis du ikke har autorisert Zapier tidligere, kan du klikke på Autoriser på siden med tilknyttede kontoer.
  8. Hvis du velger en app eller et CRM med flere automatiserte arbeidsflyter (f.eks. Google Regneark), må du velge Zapier-dataintegreringen. Velg Neste.
  9. Hvis du vil tilknytte appen din eller CRM-systemet ditt via Zapier, må du opprette en arbeidsflyt (altså en «zap») på Zapier-nettsted. Klikk på Opprett dataintegrasjoner.
  10. Zapier-kontoen åpnes i et nytt vindu eller i en ny fane i nettleseren. Her får du se at oppsettet for den automatiserte arbeidsflyten er forhåndsinnlastet i det aktuelle skjemaet for potensielle salg eller appen eller CRM-systemet du valgte. Etter at du har konfigurert, testet og aktivert den automatiserte arbeidsflyten, kan du gå tilbake til Google Ads for å fullføre skjemaet for potensielle salg.
  11. Klikk på Lagre i Google Ads-kontoen.

Linker til beslektet innhold