Liidien vienti automaattisesti Zapierin avulla

Voit viedä liidit automaattisesti liidilomake-elementeistä liidienhallinta- tai asiakkuudenhallintajärjestelmääsi (CRM) käyttämällä Google Ads ‐tililtäsi löytyvää "Eksportoi liidit Google Adsista" ‐korttia. Google Adsin ja kolmantena osapuolena toimivan datakumppanin Zapierin välinen integrointi mahdollistaa linkin luomisen tuhansiin eri CRM-järjestelmiin tai sovelluksiin ilman koodia.

Huom. Zapier on maksullinen palvelu, ja tarvitset maksullisen tilin, jotta liidisi voidaan eksportoida automaattisesti Zapierin avulla.

Voit myös viedä liidejä webhook-integroinnin avulla, ladata liidit manuaalisesti mainoselementtitaulukosta tai muodostaa yhteyden Google Ads APIin, jolloin liidit siirtyvät CRM-järjestelmääsi automaattisesti.

Näin se toimii

"Eksportoi liidit Google Adsista" ‐kortista voit valtuuttaa Zapierin jakamaan liidejä ja konversioita Google Adsiin automaattisesti ilman, että sinun tarvitsee käydä Linkitetyt tilit ‑sivulla.

Tästä kuvasta näet, miten Google Ads ‐tilisi voi luoda linkkejä CRM-järjestelmiin Zapierin avulla.

Kun valtuutat Zapierin Google Ads ‐tililläsi, sinua pyydetään tekemään Zap-määritys (eli datan integrointi) Zapier-tililläsi. Valittu liidilomake ja CRM-järjestelmä on ladattu valmiiksi Zap-määritykseen. Kun liidivienti on tallennettu, uudet liidit lähetetään lähes reaaliajassa.

Huom. Kussakin Google Adsin liidilomakkeessa voi olla käytössä vain yksi dataintegrointi.

Ohjeet

Voit ottaa automaattisen liidiviennin käyttöön

• Elementit-sivulta
  • Maksimitulokset- tai Hakukampanjan asetuksista.

Elementit-sivulta

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Mainokset ja elementit ja valitse sitten Elementit.
  3. Klikkaa Liidilomake-yhteenvetokorttia.
  4. Vie hiiri muokattavan liidilomake-elementin päälle ja klikkaa kynäkuvaketta Muokkaa.
  5. Etsi "Eksportoi liidit Google Adsista" ‐kortista CRM-järjestelmä tai sovellus, johon haluat luoda linkin.
  6. Jos et ole aiemmin valtuuttanut Zapieria "Linkitetyt tilit" ‑sivulta, klikkaa Valtuuta.
  7. Jos valitset sovelluksen tai CRM-järjestelmän, jossa on useita Zap-määrityksiä (esim. Google Sheets), sinun on valittava Zapierin dataintegrointi. Valitse Seuraava.
  8. Jos haluat linkittää liidienhallintajärjestelmän tai sovelluksen Zapierin kautta, sinun on luotava työnkulku tai Zap-määritys Zapierin sivustolla. Klikkaa Create data integration (Luo datan integrointi).
  9. Zapier-tilisi avautuu uudelle selainvälilehdelle tai uuteen ikkunaan. Zap-määritykseen on ladattu valmiiksi valittu liidilomake ja valittu CRM-järjestelmä tai sovellus. Kun olet määrittänyt ja testannut Zapin sekä ottanut sen käyttöön, palaa Google Adsiin ja täytä liidilomake.
  10. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Tallenna. Nyt voit vastaanottaa liidejä ja nähdä eksportointisi.

Maksimitulokset- ja Hakukampanjoiden asetuksista

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Valitse luotava Maksimitulokset-kampanja. Lue lisää Maksimitulokset-kampanjan luomisesta.
  4. Klikkaa sivuvalikosta Elementit.
  5. Klikkaa Liidilomake-elementti-yhteenvetokorttia ja valitse Luo liidilomake-elementti.
  6. Etsi "Eksportoi liidit Google Adsista" ‐kortista CRM-järjestelmä tai sovellus, johon haluat luoda linkin.
  7. Jos et ole aiemmin valtuuttanut Zapieria "Linkitetyt tilit" ‑sivulta, klikkaa Valtuuta.
  8. Jos valitset sovelluksen tai CRM-järjestelmän, jossa on useita Zap-määrityksiä (esim. Google Sheets), sinun on valittava Zapierin dataintegrointi. Valitse Seuraava.
  9. Jos haluat linkittää liidienhallintajärjestelmän tai sovelluksen Zapierin kautta, sinun on luotava työnkulku tai Zap-määritys Zapierin sivustolla. Klikkaa Create data integration (Luo datan integrointi).
  10. Zapier-tilisi avautuu uudelle selainvälilehdelle tai uuteen ikkunaan. Zap-määritykseen on ladattu valmiiksi valittu liidilomake ja valittu CRM-järjestelmä tai sovellus. Kun olet määrittänyt ja testannut Zapin sekä ottanut sen käyttöön, palaa Google Adsiin ja täytä liidilomake.
  11. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Tallenna.